Juhász Roland győztes góllal búcsúzott; Végre együtt a női kosárválogatott

SZ. M.SZ. M.
Vágólapra másolva!
2020.06.23. 23:41
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

Az OTP Bank Liga 32. fordulójának nyitó napján Juhász Roland győztes góllal búcsúzott el labdarúgó-pályafutásától, a Zalaegerszeget legyőző Újpest pedig nagy lépést tett a bennmaradás felé. A szerda is nagy csatákat ígér, kérdés, hogy a dobogó harmadik fokáért zajló küzdelem (Mezőkövesd, Puskás Akadémia), vagy a kiesés elől menekülés (Debrecen, Kisvárda) lesz-e az erősebb motiváló erő.

Féltették a szülei és az edzői, míg kritikusai előszeretettel támadták Wout Weghorstot, aki ismét nemzetközi porondra vezényelte a Wolfsburgot. Tóth Ádám írása.

A Békéscsabáról Debrecenbe szerződő Alekszandra Vukajlovics szerint Szerbia és Magyarország mindig kiélezett meccset játszik – így lesz ez a decemberi női kézilabda Eb-n is. Bereczky Attila és Papp Bálint háttéranyaga.

A kényszerű és hosszú kihagyás után hétfőtől négy héten át tart a női kosárlabda-válogatott nyári edzőtábora Székesfehérváron, ahol kemény és szisztematikus munka vár a fiatal keretre. Székely Norbert szövetségi kapitányt Fazekas Zoltán kérdezte.

A szegediek világbajnoki ezüstérmes rövid pályás gyorskorcsolyázója, Jászapáti Petra egyre bátrabb a jégen, és örül, hogy testközelből figyelheti a Liu testvéreket. Kovács Erika interjúja.

A sportági gyorssegély, a kényszerszabadságolások és a költségcsökkentési akciók ellenére érzékenyen érintheti a Formula–1 kisebb csapatait a vírushelyzet, de 2021-ben javulás jöhet. Zsoldos Barna beszámolója.

Novak Djokovicsot hiába kérték, nem használt sisakot a biciklizéshez – a világelső szerb teniszező is elkapta a koronavírust, versenysorozata pedig elesett. A történteket Klein Ron foglalta össze.

A motiváció nem csökkent, csak a kihívások száma minimalizálódott, így az elmúlt időszakot a feltöltődésre szánta Bicsák Bence, aki – megtörve a versenyéhséget – olimpiai távú versenyen indul a hétvégén Kaposváron. A kiváló triatlonossal Lipiczky Ágnes beszélgetett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik