NB II: a Puskás-díjas Zsóri Dániel ismét ollózós gólt szerzett – videó

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2024.03.11. 22:29
Zsóri Dániel ismét ollózós gólt szerzett (Fotó: Török Attila)
A labdarúgó NB II 24. fordulójában a Budafok tíz emberrel, 0–2-ről fordítva verte meg a Nyíregyházát. A Puskás-díjas Zsóri Dániel a 45+1. percben gyönyörű ollózó mozdulattal egyenlített.

Zsóri Dániel Kalmár Olivér bal oldali beadása után ollózott a kapuba – a videón ez a 40. másodpercnél látható. Egyébként Oláh Bálint győztes gólja sem volt akármilyen, a középpályás a 90+1. percben bombázott Dala kapujába.


LABDARÚGÓ NB II
24. FORDULÓ

BUDAFOKI MTE–NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 3–2 (2–2)
Budapest, Promontor utca, 500 néző. Vezette: Móri Tamás (Horváth Zoltán, Bertalan Dávid)
BUDAFOK: Gundel-Takács – Fekete M. (Bíró M., 60.; Németh M., 90), Lorentz, Nándori, Kalmár O. – Nagy G. – Pintér Á. (Czérna, szünetben), Csonka A., Oláh B., Kovács D. – Zsóri D. (Vasvári, 81.). Vezetőedző: Dajka László
NYÍREGYHÁZA: Dala – Baki, Alaxai, Gengeliczki, Nagy B. (Herjeczki, 77.) –  Toma (Sigér Á., 57.), Kesztyűs – Vida K. (Farkas B., 30.),  Nagy D., Gresó (Kovácsréti, 57.) – Novák Cs. (Beke P. 57.). Vezetőedző: Tímár Krisztián
Gólszerző: Kovács D. (28.), Zsóri (45+2.), Oláh B. (90+2.), ill. Baki (18.), Gresó (27.), 
Kiállítva: Nagy G. (második sárga lap után) a 30. percben
MESTERMÉRLEG
Dajka László: A szívünk miatt megérdemeltük ezt a sikert! Mindenki tudja, hogy az életünkért játszunk, ennek megfelelően minden játékosom odatette magát és örömteli, hogy a mutatott játékunk is javult a korábbiakhoz képest. Tíz emberrel is feljebb mertünk menni, s kerestük a gólszerzési lehetőséget. Ezt a meccset mindkét csapat megnyerhette volna a hajrában, örülök, hogy nekünk sikerült.
Tímár Krisztián: – Most nem azt az arcunkat mutattuk, amelyet korábban – többen gyenge teljesítményt nyújtottak, ennek ellenére vezetést szereztünk, emberelőnybe is kerültünk, így illett volna nyernünk. A Budafok tett érte, hogy ilyen gólokat szerezzen és megfordítsa a meccset, de a szurkolóinkat nagyon sajnálom. Ígérem, hogy visszatérünk arra az útra, amelyen korábban jártunk!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik