NB II: Nem rólunk szólt a meccs, de mindenki csúszott-mászott – ezzel győzte le a BVSC az ETO-t

PUSZTAI VIOLAPUSZTAI VIOLA
Vágólapra másolva!
2024.02.04. 18:07
A BVSC nagy meglepetésre legyőzte az ETO-t (Fotó: Török Attila)
Kevesen gondolták volna, hogy az ETO FC Győr mind a három pontot Zuglóban hagyja, de hiába uralták a meccset, a BVSC egyrészt kihasználta az előtte adódó legnagyobb helyzetet, jól tartotta az első félidőben megszerzett előnyt, s Csenterics Adrián is nagyokat védett a kapuban. A 19 éves kapus és a győztes gólt szerző Tóth Levente Milán értékelt az NSO Tv-nek.

„Mivel tudtuk legyőzni az ETO-t? Egyértelműen a csapatmunkával. Egész héten arra készültünk, hogy egy módon tudunk itt győzni vagy pontot szerezni, ha az egész csapat együtt dolgozik, jól védekezünk. Nem rólunk szólt a mérkőzés, de sikerült egy helyzetből gól szereznünk, és meg tudtuk nyerni. Mindenki csúszott-mászott, mindenki hozzátette a magáét és ez győzelemhez vezetett” – mondta Tóth Levente Milán, aki videónkban külön kitér az 1–0-s sikert hozó góljára, és Csenterics Adrián bravúrjaira is. 

A 19 éves kapus nem sokkal a zuglóiak gólja előtt hatalmas ziccert fogott, és a meccs folyamán többször is góltól mentette meg csapatát. Természetesen ő is értékeli a három pontot hozó mérkőzést, a saját teljesítményét, illetve azt is elmondja, hogy az előny birtokában mi volt a taktika a második félidőben. Szó esik arról is, hogy mennyire hallgatnak rá a védelemben szereplő rutinos játékosok, s mik a BVSC céljai a tavaszi szezonra. 

LABDARÚGÓ NB II
19. FORDULÓ
BVSC-Zugló–ETO FC Győr 1–0 (Tóth M. 37.) vége – ÖSSZEFOGLALÓ ITT!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik