Bombagóllal sokáig vezetett, mégsem tudott nyerni a Misleny Szombathelyen

PUM ANDRÁSPUM ANDRÁS
Vágólapra másolva!
2024.02.11. 16:50
A hajrában egyenlített a Haladás (Fotó: Török Attila)
A labdarúgó NB II 20. fordulójában a Szombathelyi Haladás a hajrában szerzett góllal egyenlített a vendég Kozármisleny ellen.

 

LABDARÚGÓ NB II
20. FORDULÓ
SZOMBATHELYI HALADÁS–HR-RENT KOZÁRMISLENY 1–1 (0–1)
Szombathely, Haladás Sportkomplexum, 619 néző. Vezette: Móri Tamás (Baghy Csaba, Máyer Gábor)
HALADÁS: Pálfi Nyíri V., Jagodics M., Csonka B., Bolla (Tarján, a szünetben) Horváth R. (Mohos, 58.), Rácz B. (Szakály A., 70.), Zvekanov, Erdei Pintér F. (Kelemen M., 58.), Csernik (Jancsó, a szünetben). Vezetőedző: Alekszandar Jovics
KOZÁRMISLENY: Lékai Schuszter, Gajág, Ikonomou, Túri Nagy E. (Tóth Z., 88.), Horváth D. Hegedűs (Vajda R., 55.), Molnár Á. (Nagy M., 65.), Horváth P. (Daru, 55.) Kirchner (Major S., 65.). Vezetőedző: Aczél Zoltán
Gólszerző: Tarján (85.), ill. Molnár Á. (22.)
MESTERMÉRLEG
Alekszandar Jovics: – Nem ez volt a legjobb mérkőzésünk, különösen az első félidővel voltam elégedetlen, mert sok volt a hiba. Ennek tükrében az egy ponttal akár elégedettek is lehetünk.
Aczél Zoltán: – Az első félidei játék rendben volt, gólt szereztünk, és voltak helyzeteink is. A második félidőben visszaálltunk, pedig nem ezt kértem. Magunkra húztuk az ellenfelet, amely óriási hiba után egyenlített is.

ÖSSZEFOGLALÓ

A vasiak kezdték jobban a mérkőzést, de igazán veszélyes helyzetig nem jutottak el. A vendégek biztos védekezésből indított támadásokkal próbálkoztak. Aztán a félidő derekán egyre-másra vezette támadásait a vendéggárda, és Molnár Ádin bombagóljával meg is szerezte a vezetést. Átvette az irányítást a szombathelyi csapat, de támadásaiban vajmi kevés volt az átütőerő – a baranyaiak viszont életveszélyesen kontráztak.

A szünet után magasabb fokozatba kapcsolt a Haladás, kisebb-nagyobb helyzeteket sikerült is kialakítania. Mindkét edző sorozatos cserékkel igyekezett segíteni csapatát. Változatos volt a mérkőzés, a hazaiak beszorították ellenfelüket, de komoly lehetőségük mégis a vendégeknek adódott. A szombathelyiek mentek előre, és a hajrában Tarján Patrik jól célzott lövésével legalább egy pontot megmentettek. A Kozármisleny közelebb állt a győzelemhez. 1–1

PERCRŐL PERCRE

Köszöntjük kedves olvasóinkat, hamarosan kezdődik a mérkőzés. Meglátjuk, mire jut a tavaszt a Csákvár elleni remivel kezdő Haladás az egy hete a Honvéd ellen vereséget szenvedő kozármislenyiek ellen.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik