NB II: Bacsa Patrik az újonchoz igazolt

P. Gy.P. Gy.
Vágólapra másolva!
2024.01.26. 07:50
Bacsa Patrik a BVSC-ben bizonyíthat (Fotó: bvsc.hu)
David Nwachukwu után Bacsa Patrik is a labdarúgó NB II-ben újonc BVSC-Zugló együttesében folytatja pályafutását – számolt be róla a klub honlapja.

A 31 éves Bacsa Patrik Miskolcon kezdett el futballozni, karrierje jó részét a DVTK színeiben töltötte. Rövid ideig Kisvárdán szerepelt kölcsönben, majd Újpesten és Győrben is játszott a korosztályos válogatottakban is bemutatkozó támadó. Tavaly tavasszal a Kazincbarcikában szerepelt, de nyáron távozott a borsodi klubtól és azóta nem volt csapata.

Nagy reményekkel érkeztem és szeretnék mindent megtenni, hogy a csapat és én is jól szerepeljek ebben a félévben – mondta Bacsa a zuglói klubhonlapon. – Azt érzem, hogy jó társaságba és jó helyre kerültem, a legfontosabb az, hogy minél több meccset tudjunk megnyerni. Természetesen minden mérkőzés nehéz az NB II-ben, de szerintem erősek leszünk és így elérhetjük a céljainkat.”

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A BVSC-ZUGLÓNÁL
Érkezők: Bacsa Patrik (szabadon igazolhatóként, legutóbb KBSC), David Nwachukwu (nigériai, DVSC – kölcsönbe), Rabatin Richárd (FC Ajka)
Távozók: –

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik