NB II: a soroksári közönségkedvenc Tiszakécskére igazolt

Vágólapra másolva!
2024.01.24. 10:44
Valencsik Dávid nyolc és fél év után hagyta el a Soroksárt (Fotó: tiszakecskefoci.hu)
A Soroksár megegyezett a szintén a labdarúgó NB II-ben szereplő Tiszakécskei LC-vel, így Valencsik Dávid a Bács-Kiskun vármegyeiekhez igazolt – számolt be róla a két klub honlapja.

 

A 27 éves Valencsik Dávid 2015-ben fiatal játékosként érkezett a Ferencváros utánpótlásából Soroksárra, s az elmúlt nyolc és fél évben alapembere, csapatkapitánya, majd közönségkedvence volt a XXIII. kerületieknek; mostanáig ő volt a soroksáriak legrégebbi játékosa. Összesen 232 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, melyeken öt gólt szerzett.

Most éreztem azt, hogy új impulzusra van szükségem, szeretnék megújulni, s az új környezetben kihozni magamból a maximumot – mondta az immáron a Tiszakécskét erősítő Valencsik Dávid. – Belső védőként érzem magam legjobban a pályán, de ha szükséges, tudok balhátvédet is játszani. Nagyon pozitívan várom a tavaszt, mivel a keret sokkal többre hivatott, mint amit jelenleg a táblázat mutat. Remélem, hogy minél jobb helyen végzünk majd.”

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A SOROKSÁR SC-NÉL*
Érkezők: 
Távozók: Konsztantinosz Ikonomu (görög-magyar, Kozármisleny), Valencsik Dávid (Tiszakécske), Vogyicska Balázs (FTC – kölcsönből vissza, onnan ZTE)

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A TISZAKÉCSKÉNÉL
Érkezők: Lehoczky Roland (MTK – kölcsönbe), Sági Milán (Kozármisleny), Takács Tamás (Mosonmagyaróvár), Valencsik Dávid (Soroksár)
Kooperációs kölcsön keretében szerepelhetnek:
Távozók: Erdei Carlo (román-magyar, Haladás), Winkler András (Nagykanizsa), Giorgi Gvisiani (grúz, Samtredia – Grúzia, kölcsönből vissza), Grünvald Attila (Kecskemét – kölcsönből vissza), Polyák Kristóf (Kecskemét – kölcsönből vissza)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik