Vasas: Desits Szilárd az új vezetőedző – hivatalos

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2023.06.15. 10:44
null
Desits Szilárd (Fotó: Szabó Miklós)
Nyártól Desits Szilárd vezetőedzőként irányítja a Vasast, pályaedzője az akadémiáról érkező Nagy Gábor lesz, erőnléti edzőként pedig visszatér Ferenczi István – derül ki a következő idényben a labdarúgó NB II-ben szereplő angyalföldiek csütörtöki közleményéből.

Már az előző idény utolsó heteiben is Desits Szilárd irányította a Vasast; amikor a Budafoki MTE elleni kupakiesést követően szerződést bontottak Kondás Elemérrel, megbízott edzőként ő vette át az edzések vezetését.

Desits 2021 nyarán érkezett a felnőttcsapathoz, pályaedzőként nagy szerepe volt az élvonalba jutásban, korábban a Vasas Kubala Akadémián is dolgozott – összegez a vasasfc.hu. – Segítője, Nagy Gábor korábban a klub játékosa volt, légiósként Svájcban és Cipruson 230 élvonalbeli mérkőzésen lépett pályára, a Vasas Kubala Akadémián nyolc éven át dolgozott. Ferenczi István előbb 2004-ben, majd 2010–11 és 2014–19 között volt a Vasas futballistája, 2015-től 2019-ig erőnléti edzőként is dolgozott a csapat mellett.

A Vasas FC II vezetőedzője Harmati Tamás helyett Schindler Szabolcs lesz, munkáját pályaedzőként László András fogja segíteni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik