Megyei foci: a játékos-edző sem segített; nyolc kaposvári gól

Vágólapra másolva!
2016.05.09. 06:55
Csakúgy, mint az ősszel, a tavaszi szezonban is nyomon követjük azon labdarúgócsapatok eredményeit, amelyek az előző kiírásban vagy a 2013–2014-es szezonban még az első osztályban szerepeltek, ám licencproblémák miatt ebben az idényben már csak a megyei bajnokságban indulhattak.

A Bács-Kiskun megyei I. osztályban a Kecskeméti LC nem bírt a bajnoki címért küzdő Tiszakécskével. Némedi Norbert együttese hazai pályán 2–0-ra kapott ki, és a korábbi élvonalbeli középpályás, Tölgyesi Viktor kiállítása miatt emberhátrányban fejezte be a meccset. Az 57. percben egyébként maga a játékos-edző, Némedi Norbert is pályára lépett, amivel kissé fellendült a KLC támadójátéka, de igazán segíteni már ő sem tudott csapatán.Kecskeméti LC nem bírt a bajnoki címért küzdő Tiszakécskével. Némedi Norbert együttese hazai pályán 2–0-ra kapott ki, és a korábbi élvonalbeli középpályás, Tölgyesi Viktor kiállítása miatt emberhátrányban fejezte be a meccset. Az 57. percben egyébként maga a játékos-edző, Némedi Norbert is pályára lépett, amivel kissé fellendült a KLC támadójátéka, de igazán segíteni már ő sem tudott csapatán.

Baranya megyében a listavezető PMFC újabb ötgólos sikert aratott, az „áldozat" ezúttal a Geresdlak volt. Schmidt Zsolt és Tóth Adrián is duplázott Márton Gábor együttesében, a pécsiek így már sorozatban tizenkilencedik meccsüket nyerték meg.

A Somogy megyei I. osztályban a Kaposvári Rákóczi BFLA 8–1-re nyert a Fonyódi Petőfi SE ellen. Jovánczai Zoltán és Nagy Krisztián is duplázott Házi László együttesében, amely már 144 szerzett góllal áll a tabella élén.

Veszprém megyében a Pápai Perutz FC 4–0-ra verte a Dudart. Az együttes színeiben ismét Venczel Zoltán volt a legeredményesebb, aki triplázott, így már 32 találata van, igaz, a veszprémi Szabó Patrik (aki 34 góllal áll) mögött így is csak második a bajnokság góllövőlistáján. A pápaiak legutóbbi négy meccsükön 16 gólt szereztek és továbbra is harmadikok.

BÁCS-KISKUN MEGYEI I. OSZTÁLY
Kecskeméti LC–Tiszakécske 0–2

Az élcsoport:
1. Kiskunfélegyháza 63 pont, 2. Tiszakécske 62, 3. Kalocsa 53, 4. Kecskeméti LC 46

BARANYA MEGYEI I. OSZTÁLY
PMFC–Geresdlak 5–0

Az élcsoport:
1. PMFC 73 pont, 2. Szászvár 66, 3. Siklós 61

SOMOGY MEGYEI I. OSZTÁLY
Kaposvár–Fonyód 8–1

Az élcsoport
: 1. Kaposvár 77 pont, 2. Nagybajom 64 (26 mérk.), 3. Balatonkeresztúr-Balatonmáriafürdő 61

VESZPRÉM MEGYEI I. OSZTÁLY
Pápa–Dudar 4–0

Az élcsoport
: 1. Veszprém 82 pont, 2. Úrkút 73, 3 Pápa 66

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik