Megyei foci: 16-ot vágott a Kaposvár, remek pápai csatárpótlás

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.30. 11:46
Csakúgy, mint az ősszel, a tavaszi szezonban is nyomon követjük azon labdarúgócsapatok eredményeit, amelyek az előző kiírásban vagy a 2013–2014-es idényben még az első osztályban szerepeltek, ám licencproblémák miatt ebben az évadban már csak a megyei bajnokságban indulhattak.

A Bács-Kiskun megyei I. osztályban már biztosan a 4. helyen zárja a bajnokságot a Kecskeméti LC, amely a Kiskőrös otthonában nyert 3–1-re. Némedi Norbert együttese a szünet után érte el góljait, a második találatot a korábbi NB I-es középpályás, Tölgyesi Viktor szerezte. A bajnokságot egyébként a Kiskunfélegyháza nyerte meg, miután 3–1-re legyőzte a Tiszakécskét idegenben. (Erről a mérkőzésről a szerdai Nemzeti Sport Hajrá Foci! mellékletében riportot olvashatnak!)Kecskeméti LC, amely a Kiskőrös otthonában nyert 3–1-re. Némedi Norbert együttese a szünet után érte el góljait, a második találatot a korábbi NB I-es középpályás, Tölgyesi Viktor szerezte. A bajnokságot egyébként a Kiskunfélegyháza nyerte meg, miután 3–1-re legyőzte a Tiszakécskét idegenben. (Erről a mérkőzésről a szerdai Nemzeti Sport Hajrá Foci! mellékletében riportot olvashatnak!)

A Baranya megyei I. osztályban már bajnokként lépett pályára a PMFC a Pécsvárad otthonában. Márton Gábor együttese a KLC-hez hasonlóan szintúgy a második játékrészben érte el találatait, amelynek köszönhetően magabiztosan, 3–0-ra nyert, így zsinórban huszonharmadik győzelmét érte el. Arról nem érkezett hír, hogy – az előzetes értesüléseknek megfelelően – a 20 kilométert leküzdve hányan érkeztek a meccsre gyalog Pécsről…

Somogy megyében a már bajnok Kaposvár továbbra is örömfutballt mutat be, a múlt heti 10–0-s siker után most 16–0-ra (!) nyert a Csurgó otthonában. Házi László csapatában Kozics Barnabás négy gólt szerzett, míg Jovánczai Zoltán triplázott, ők voltak a legeredményesebbek. A kaposváriak összességében 165 gólt értek el a bajnokságban, miközben csak 11-et kaptak.

Veszprém megyében a Pápai Perutz a szezon legfölényesebb sikerét aratta, a gárda 7–1-re győzte le a Tapolcai AC-t. A góllövőlistát vezető Venczel Zoltán most nem lépett pályára, helyette Somogyi Richárd járt élen a gólszerzésben a pápaiaknál, aki mesterhármast szerzett.

BÁCS-KISKUN MEGYEI I. OSZTÁLY
29. FORDULÓ

Kiskőrös–Kecskeméti LC 1–3
Az élcsoport: 1. Kiskunfélegyháza 72 pont 2. Tiszakécske 68, 3. Kalocsa 62, 4. Kecskemét 53

BARANYA MEGYEI I. OSZTÁLY
29. FORDULÓ
Pécsvárad–PMFC 0–3
Az élcsoport:
1. Pécsi MFC 82 pont (már bajnok), 2. Szászvár 75, 3. Siklós 70

SOMOGY MEGYEI OSZTÁLY
33. FORDULÓ
Csurgó–Kaposvári Rákóczi BFLA 0–16
Az élcsoport: 1. Kaposvár 89 pont (már bajnok), 2. Nagybajom 76, 3. Balatonkeresztúr-Balatonmáriafürdő 71

VESZPRÉM MEGYEI OSZTÁLY
33. FORDULÓ
Pápai Perutz–TIAC 7–1
Az élcsoport: 1. Veszprém 94 pont (már bajnok), 2. Úrkút 80, 3. Pápai Perutz 75 (–1 pont)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik