Megyei foci: hétgólos siker után távozik a Kaposvár edzője

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.25. 12:44
Már nem Pusztai László felel a Somogy megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban listavezető Kaposvári Rákóczi BFLA irányításáért, az új tréner Házi László lesz – számolt be róla a kapos.hu.

Szerkezeti átalakulás kezdődött a zöld-fehérek szakmai vezetésében, melynek következményeként Pusztai László helyét Házi László veszi át a vezetőedzői poszton – tudta meg a kaposvári hírportál Herczeg Eriktől, a Kaposvári Rákóczi BFLA társtulajdonosától. Pusztai László helyét Házi László veszi át a vezetőedzői poszton – tudta meg a kaposvári hírportál Herczeg Eriktől, a Kaposvári Rákóczi BFLA társtulajdonosától.

Házi László megbízatása ideiglenes, viszont az a forgatókönyv sem elképzelhetetlen, hogy az NB III-ban is ő marad a Rákóczi kispadján. A hosszú távú cél, hogy megtalálják azt a szakmai stábot, amely sikeresen szerepelhet majd a csapattal a következő szezonban.

Házi László egy évvel ezelőtt már dolgozott a Kaposvár edzőjeként, akkor Tamási Zoltán távozása után látta el vezetőedzői feladatokat.

A távozó tréner, Pusztai László a jövőben kizárólag a Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia szakmai vezetését látja majd el. Érdekesség, hogy az edző a Balatoni Vasas elleni, 7–0-s győzelem után távozik a felnőtt együttestől.

A Kaposvár 71 megszerzett ponttal vezeti a Somogy megyei I. osztályú bajnokságot.

SOMOGY MEGYEI I. OSZTÁLY
Az élcsoport:
1. Kaposvár 71 pont, 2. Nagybajom 61 (24 mérk.), 3. Balatonkeresztúr-Balatonmáriafürdő 55

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik