Megyei foci: száz gól felett a Kaposvár, szerény KLC-siker

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.20. 09:16
Csakúgy, mint az ősszel, tavasszal is nyomon követjük azon labdarúgócsapatok eredményeit, amelyek az előző kiírásban vagy a 2013–2014-es szezonban még az első osztályban szerepeltek, ám licencproblémák miatt ebben az idényben már csak a megyei bajnokságban indulhattak.

A Bács-Kiskun megyei első osztályban újabb szerény sikert ért el a Kecskemét, amely Kiskunhalason nyert 1–0-ra. Némedi Norbert csapata S. Juhász Tamás találatával győzött. A bajnokságban 4. helyen álló lila-fehér csapat azonban távol van a feljutástól, még a dobogós Kalocsától is hat pont választja el.Kecskemét, amely Kiskunhalason nyert 1–0-ra. Némedi Norbert csapata S. Juhász Tamás találatával győzött. A bajnokságban 4. helyen álló lila-fehér csapat azonban távol van a feljutástól, még a dobogós Kalocsától is hat pont választja el.

Az előző heti, 11–1-es siker után „csak" háromgólos győzelmet aratott Baranyában a Pécsi MFC. Márton Gábor társulata a Sellye otthonában nyert, így sorozatban tizenkét győzelemnél tart, míg Hadobás Gergő és Kónya Dávid egymás után második bajnokiján talált be. Az éllovas pécsiek azonban eddig nem tudtak elhúzni, és ha vasárnap a Siklós legyőzi a Bólyt, akkor továbbra is csak két pont marad a PMFC előnye.

A Somogy megyei első osztályú bajnokságban a dobogó harmadik fokán álló Marcali sem jelentett különösebb problémát a Kaposvárnak, amely a múlt heti hatos után ezúttal ötgólos győzelmet aratott, így átlépte a százgólos határt (a gárda 102 találatnál tart). Pusztai László együttese sorozatban a 15. meccsét nyerte meg (a Berzence elleni 8–0-s eredményt a Berzence visszalépése miatt törölte a szövetség), míg Jovánczai Zoltán zsinórban harmadik bajnokiján talált a kapuba.

Veszprém megyében jól megy mostanság a Pápai Perutz FC-nek, amely mind a négy tavaszi bajnokiját megnyerte. A gárda most a Csetényt győzte le otthon 3–1-re, a gólerős támadó, Venczel Zoltán ismét betalált, így az előző négy találkozóján összesen 11 gólt szerzett. A listavezető Veszprém vasárnap játszik, de a pápaiak lemaradása így is 13 pont az éllovashoz képest.

BÁCS-KISKUN MEGYEI I. OSZTÁLY
Kiskunhalas–Kecskeméti LC 0–1
Az élcsoport:
1. Kiskunfélegyháza 45 pont, 2. Tiszakécske 43, 3. Kalocsa 39, 4. Kecskeméti LC 33

BARANYA MEGYEI I. OSZTÁLY
Sellye–PMFC 0–3
Az élcsoport:
1. PMFC 52 pont, 2. Siklós 47 (18 mérk.), 3. Szászvár 42 (18)

SOMOGY MEGYEI I. OSZTÁLY
Marcali–Kaposvár 0–5
Az élcsoport:
1. Kaposvár 56 pont, 2. Nagybajom 46, 3. Marcali 43

VESZPRÉM MEGYEI I. OSZTÁLY
Pápa–Csetény 3–1
Az élcsoport:
1. Veszprém 58 pont, 2. Úrkút 52, 3 Pápa 45

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik