Megyei foci: ötöt vágott a pápai csatár, kaposvári hatos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.13. 14:35
Csakúgy, mint az ősszel, tavasszal is nyomon követjük azon labdarúgócsapatok eredményeit, amelyek az előző kiírásban (vagy a 2013–2014-es szezonban) még az első osztályban szerepeltek, ám licencproblémák miatt ebben a szezonban már csak a megyei bajnokságban indulhattak.

A Bács-Kiskun megyei első osztályban a Kecskemét kissé nehezen győzte le a sereghajtó Soltvadkertet. Némedi Norbert csapatát Nemesvári Dániel mentette meg, aki a 73. és a 90. percben talált a hálóba, így hozta a kötelezőt a gárda. A feljutásról azonban továbbra is messze van a lila-fehér csapat, hiszen 30 ponttal csak a negyedik helyen áll.Kecskemét kissé nehezen győzte le a sereghajtó Soltvadkertet. Némedi Norbert csapatát Nemesvári Dániel mentette meg, aki a 73. és a 90. percben talált a hálóba, így hozta a kötelezőt a gárda. A feljutásról azonban továbbra is messze van a lila-fehér csapat, hiszen 30 ponttal csak a negyedik helyen áll.

Somogy megyében a Kaposvár hazai pályán 6–0-ra legyőzte a Balatonboglárt, így sorozatban 14. mérkőzését nyerte meg (a Berzence elleni 8–0-s eredményt a Berzence visszalépése miatt törölte a szövetség). Pusztai László együttesében a múlt heti dupla után Jovánczai Zoltán ismét két gólt szerzett, így a csatár 21 találattal már egyedül vezeti a bajnokság góllövőlistáját.

A Veszprém megyei első osztályú bajnokságban a Pápa 7–2-re nyert a Sümeg ellen és a pápaiak sikerét is egy egyre termékenyebb támadó teljesítménye segítette elő. Venczel Zoltán az együttes színeiben két hete a Balatonalmádi ellen duplázott, egy hete a Herend ellen triplázott, míg most öt gólt vágott a sümegieknek.

A Baranya megyei első osztályban szombaton a PMFC 11–1-re nyert a sereghajtó Szigetvár ellen, erről a mérkőzésről ide kattintva olvashatnak bővebben!

BÁCS-KISKUN MEGYEI I. OSZTÁLY
Kecskeméti LC–Soltvadkert 2–0
Az élcsoport:
1. Tiszakécske 43 pont, 2. Kiskunfélegyháza 41 (15 mérk.), 3. Kalocsa 36., 4. Kecskeméti LC 30

SOMOGY MEGYEI I. OSZTÁLY
Kaposvár–Balatonboglár 6–0
Az élcsoport:
1. Kaposvár 53 pont, 2. Nagybajom 43, 3. Marcali 43

VESZPRÉM MEGYEI I. OSZTÁLY
Pápa–Sümeg 7–2
Az élcsoport:
1. Veszprém 58 pont, 2. Úrkút 49, 3 Pápa 42

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik