Megyei foci: pápai ötös, kaposvári négyes, nyert a Kecskemét is

Vágólapra másolva!
2016.02.29. 09:24
Csakúgy, mint ősszel, tavasszal is nyomon követjük azon csapatok eredményeit, akik még nem olyan régen az első osztályban szerepeltek, de licencproblémák miatt ebben a szezonban már csak a megyei bajnokságban indulhattak. A tavaszi nyitányon kilencgólos találkozót nyert a Pápa, a Pécs mellett pedig a Kaposvár és a Kecskemét is nyerni tudott.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Baranya megyei labdarúgó-bajnokság első osztályának 16. fordulójában rangadót nyert a PMFC a Szászvár ellen. A játéknap előtt a pécsiek egy ponttal előzték meg a még veretlen szászváriakat, akik ezzel a vereséggel visszacsúsztak a harmadik helyre. A bama.hu hírportál arról írt, hogy a 3–0-s hazai győzelemmel végződő találkozót 1500 néző tekintette meg. Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Baranya megyei labdarúgó-bajnokság első osztályának 16. fordulójában rangadót nyert a PMFC a Szászvár ellen. A játéknap előtt a pécsiek egy ponttal előzték meg a még veretlen szászváriakat, akik ezzel a vereséggel visszacsúsztak a harmadik helyre. A bama.hu hírportál arról írt, hogy a 3–0-s hazai győzelemmel végződő találkozót 1500 néző tekintette meg.

A Kecskemét folytatja jó sorozatát, a csapat sorozatban harmadik mérkőzését is megnyerte – most a tabella hátsó részében tanyázó Kunszállást verte meg idegenben 2–0-ra. Hátrányát azonban nem tudta csökkenteni az élcsapatokkal szemben, mert a riválisok is győztek, a lilák 4. helyen állnak a Bács-Kiskun megyei első osztályban.

Somogy megyében tovább száguld a bajnoki cím felé a Kaposvár. A szezon első mérkőzésén a Rákóczi 4–0-ra megverte a Siófoki Bányász SE-t, a múlt szombati visszavágón pedig ugyanez az eredmény született, de ezúttal idegenben nyert a megyeszékhely csapata.

Győzelemmel kezdte a tavaszi szezont a Pápa is, amely kilencgólos találkozón múlta felül a Balatonalmádit. Venczel Zoltán duplázott, így már 17 gólnál tart a bajnoki idényben, amivel holtversenyben vezeti a góllövőlistát, a Pápai Perutz FC viszont csak 3. a tabellán.

BARANYA MEGYEI I. OSZTÁLY
PMFC–Szászvár 3–0
Az élcsoport:
1. PMFC 43 pont, 2. Siklós 41, 3. Szászvár 39

BÁCS-KISKUN MEGYEI I. OSZTÁLY
K
unszállás–Kecskemét 02
Az élcsoport:
1. Kiskunfélegyháza 40 pont (14 mérkőzés), 2. Duna Aszfalt Tiszakécske 39, 3. Kalocsa 33, 4. Kecskemét 27

SOMOGY MEGYEI I. OSZTÁLY
Siófoki Bányász–Kaposvár 04
Az élcsoport:
1. Kaposvár 50 pont, 2. Nagybajom 43, 3. Babócsa 43

VESZPRÉM MEGYEI I. OSZTÁLY
Pápa–
Balatonalmádi 54
Az élcsoport
: 1. Veszprém 52 pont, 2. Úrkút 45, 3 Pápa 36

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik