NB II: fiatal középpályást igazolt a ZTE

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.03. 11:40
Bailo Dávid személyében újabb tehetséges játékost igazolt a ZTE – tájékoztatta a klub honlapját Kocsárdi Gergely klubigazgató.

A 20 éves jobbszélső Pécsről érkezett, az előző szezonban bemutatkozhatott az NB I-ben. Bailo már a ZTE hetedik nyári érkezője.

Kocsárdi Gergely elmondta még, hogy a lejárt szerződésű Preklet Csaba három héttel ezelőtt – a játékos elmondása szerint is – korrekt ajánlatot kapott a klubtól, ez az ajánlat június 30-ig élt. A játékos a határidőig nem válaszolt rá, azóta más klubok is keresik, de a ZTE az ajánlatát más feltételekkel továbbra is fenntartja, és a játékoson múlik, hogy elfogadja-e.

Holdampf Gergő esetében jövő héten várható végleges döntés, ő is megkapta a klub ajánlatát, és a válaszára várnak. Az ausztriai edzőtáborba mindenesetre csak olyan játékosok fognak kiutazni, akiket élő szerződés köt a klubhoz.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A ZTE FC-NÉL
Érkezők: Króner Martin (DVSC-Teva – kölcsönbe), Délczeg Gergely (Bp. Honvéd – kölcsönbe), Bailo Dávid (PMFC), Fodor Marcell (FC Ajka), Horváth Attila (FC Ajka), Melczer Vilmos (Mezőkövesd-Zsóry), Szöllősi Ferenc (Balmazújváros), Szegleti Gergely (Andráshida SC – kölcsönből vissza)
Távozott/távozhat: Bernardo Frizoni (brazil, Lombard Pápa?), Preklet Csaba (Vasas?), Hajdú Norbert (?), Marián Sluka (szlovák, ?)
Kiszemeltek: Farkas Norbert (Puskás Akadémia FC), Szekér Dávid (REAC), Ács Martin (Veszprém FC)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik