NB I: Nem is tudom, hogyan kaptuk a gólokat – Bognár György

N-P. T.N-P. T.
Vágólapra másolva!
2024.02.16. 22:34
Sokáig Osváth Attila (balra) és Szabó Bálint sem sejtette, hogy vereség lesz a vége (Fotó: Dömötör Csaba)
A labdarúgó NB I 21. fordulójának nyitányán a Paks hazai pályán fogadta a Zalaegerszeget. A hazaiak már a 4. percben megszerezték a vezetést, és sokáig úgy tűnt, hogy sima győzelmet aratnak. A ZTE azonban nagyot küzdött és két szerencsés gólnak köszönhetően 4–3-ra megnyerte a mérkőzést. A találkozó után így értékeltek a vezetőedzők.

A ZTE trénere, Márton Gábor hihetetlen győzelemről beszélt.

„Egy hihetetlen mérkőzésen arattuk ezt. Az első játékrészben borzasztóan néztünk ki, nem sokat adtam volna azért, hogy pontot szerzünk. A második félidőre feljavultunk, jó csapatot tudtunk megverni. Nem dőlhetünk hátra, de tettünk pár lépést előre. Lehet azon morfondírozni, hogy megérdemeltük-e a győzelmet, de ettől függetlenül nagyon örülünk.”

 

A Paks vezetőedzője, Bognár György arról beszélt: a vereség ellenére most játszottak ebben a naptári évben a legjobban.

„Nem is tudom, hogyan kaptunk gólokat. Rengeteg helyzetünk volt, mezőnyfölényben voltunk, nem volt szerencsénk. Az, hogy két ilyen gól kapjunk a végén, és hogy Szappanos is benne legyen, megtörténik a futballban. Mondjuk elég ritkán fordul elő, de hozzátartozik a játékhoz. Nagyon nagy pechünk volt, ám a csapat rendben volt. Még egyszer mondom: az elmúlt négy meccsünkből ma játszottunk a legjobban. Nem bántom a játékosokat, nem volt probléma a hozzáállással és a játék minőségével sem.”

 

LABDARÚGÓ NB I
21. FORDULÓ
PAKSI FC–ZTE FC 3–4 (2–0)
Paks. Vezette: Bogár Gergő (Bornemissza Norbert, Csatári Tibor)
Gólszerző: Evangelu (4. – öngól), Könyves (45+2., 55.), ill. Gruber (53.), Croizet (66., 90+1.), Mance (73.)

A mérkőzés szöveges tudósítása itt olvasható.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik