FTC: világhírű specialista műtötte meg Traorét, hónapokig nem játszhat

Vágólapra másolva!
2023.12.14. 16:47
null
Adama Traoré és a híres specialista, Lasse Lempainen (Fotó: Instagram)
Turkuban megműtötték Adama Traorét, a Ferencváros labdarúgócsapatának egyik legjobbját. A beavatkozást Lasse Lempainen finn ortopédspecialista hajtotta végre.

 

Mint ismert, a mali válogatott játékos még szeptember közepén dőlt ki a sorból, és csak november elején térhetett vissza. Ám nem sokkal később, a Csukaricski elleni Európa-konferencialiga-találkozón újra megsérült, és most úgy néz ki, még jó ideig nem léphet pályára.

Adama Traorét ugyanis megműtötték, erről az ismert finn ortopédspecialista, Lasse Lempainen (akinek korábban olyan világsztárok voltak a páciensei, mint David Beckham, Marco van Basten, Pep Guardiola vagy Paul Pogba) számolt be hivatalos Instagram-oldalán. A szakember a mellékelt fotóhoz – amelyen a Fradi játékosa egy mankóval látható – írt rövid bejegyzésében úgy fogalmazott: „Sok sikert a felépüléshez. Köszönöm az együttműködést.”

Azt egyelőre nem tudni pontosan, hogy Traoré mikor térhet vissza pontosan, de az biztos, hogy hónapokig nem számolhat vele Dejan Sztankovics vezetőedző.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik