NB I: Juhász Roland távozott Fehérvárról – hivatalos

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.09.22. 15:36
null
Juhász Roland lemondott a sportigazgatói posztról Fehérváron (Fotó: Mirkó István)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Fehérvár FC hivatalos honlapján számolt be róla, hogy a korábbi sajtóhíreknek megfelelően távozik a csapat sportigazgatója, Juhász Roland.

 

A 95-szörös magyar válogatott, háromszoros magyar és négyszeres belga bajnok korábbi labdarúgó azok után adta be a lemondását, hogy a Fehérvár – számára a sorozat első meccsén – már a 3. fordulóban, a harmadosztályú ESMTK vendégeként kiesett a Mol Magyar Kupából.

Juhász 2020-as visszavonulása után 2022 októberében lett a Fehérvár sportigazgatója azt követően, hogy 2021 februárjától egy évig Szabics Imre vezetőedző segítője volt –, ám a klub vezetősége elfogadta a szakember mostani lemondását, így ő távozik a csapattól.

Úgy tudjuk, a szakmai stábban nem történt változás, továbbra is Bartosz Grzelak készíti fel a csapatot a vasárnapi, Zalaegerszeg elleni bajnoki mérkőzésre.

A Fejér vármegyeiek az NB I-ben sem brillíroznak, hat forduló után egy győzelemmel, egy döntetlennel, valamint négy vereséggel állnak a kilencedik helyen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik