Futball NB I 2023–2024 – Megjelent a Nemzeti Sport Magazin legújabb száma

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2023.07.28. 09:49
Ha labdarúgó NB I-es rajt, akkor Nemzeti Sport Magazin. Hagyományainkhoz híven ezúttal is összeállítottuk 100 oldalas magazinunkat, amelyben minden fontos és érdekes információt megtalálnak az élvonal csapatairól.

Amellett, hogy elemezzük a tizenkét együttes elmúlt idényét, előre is tekintünk, megnéztük, mire számíthatnak a 2023–2024-es kiírásban. Bemutatjuk az NB I-es csapatok edzőit, legjobb nyári fogásait és ifjú reménységeit. Amellett, hogy elemezzük a tizenkét együttes elmúlt idényét, előre is tekintünk, megnéztük, mire számíthatnak a 2023–2024-es kiírásban. Bemutatjuk az NB I-es csapatok edzőit, legjobb nyári fogásait és ifjú reménységeit.

Emellett az elmúlt idény meglepetéscsapata, a Kecskemét edzőjével, Szabó Istvánnal készítettünk interjút, bemutatjuk az NB I gólkirálya, Varga Barnabás pályafutásának legfontosabb pillanatait, s utánajártunk, törvényszerű volt-e, hogy a bajnoki idény végén két fővárosiegyüttes, a Honvéd és a Vasas búcsúzott az élmezőnytől.

Magazinunkban az elmúlt 120 év azon idényeinek legjobb, legérdekesebb történeteit is felidézzük, amelyek tíz, húsz, harminc, negyven – és így tovább – évvel ezelőtt voltak.

100 oldalas kiadványunkban természetesen a labdarúgó NB I 2023–2024-es kiírásának teljes programját is megtalálják.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik