Felkészülés: a Puskás Akadémia kikapott a Düsseldorftól

Z. A.Z. A.
Vágólapra másolva!
2023.07.17. 20:08
null
Továbbra is nyeretlen Hornyák Zsolt együttese (Fotó: Facebook/PFLAhu)
A labdarúgó NB I-es Puskás Akadémia 5–0-ra kikapott a német másodosztályban (2. Bundesliga) szereplő Fortuna Düsseldorftól idei harmadik nyári felkészülési mérkőzésén.

 

Súlyos vereségbe futott bele az Ausztriában készülő Puskás Akadémia: noha a szünetben még csak egygólos hátrányban volt a Fortuna Düsseldorf ellen, 5–0-ra elvesztette a találkozót. Sokáig úgy nézett ki, az első játékrészben nem születik gól, a német másodvonal előző idényét negyedik helyen záró csapat azonban a 38. percben megszerezte a vezetést, majd a fordulást követően négy újabb találattal tette egyértelművé sikerét.

A felcsúti együttes első nyári győzelmére így továbbra is várni kell (a lengyel Wisla Plock ellen 1–1-re végzett még az elutazás előtt a Pancho Arénában, a cseh Slovan Lieberec elleni összecsapást az edzőtáborban 4–1-re elvesztette), szerdán a szaúdi Al-Fateh ellen lehet javítani.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Fortuna Düsseldorf (német II.)–Puskás Akadémia 5–0 (1–0)
Puskás Akadémia:
Markek – Szolnoki, Golla, Stronati, Ormonde-Ottewill – Slagveer (Komáromi, a szünetben), Favorov (Corbu, 60.), Batik, Plsek (Dusinszki, 60.), Kern (Levi, 60.) – Colley (Gruber,a szünetben)
Gólszerző: Iyoha, Gavory, Neto, Siebert, Hoffmann

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik