Újpest: nagy a felháborodás, az MLSZ is vizsgálja Véber György trágár kirohanását – videó

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2022.10.11. 14:06
null
Véber György válogatott szidalmakkal illette U19-es játékosait (Fotó: Szabó Miklós)
A Magyar Labdarúgó-szövetség azonnali hatállyal vizsgálatot rendelt el az Újpest–MTK U19-es meccsen történtekkel kapcsolatban. A mérkőzés felvételeinek tanúsága szerint Véber György, az újpesti csapat edzője elfogadhatatlan stílusban, trágár módon kiabált saját utánpótláskorú játékosaival – írta Twitter-oldalán az MLSZ.

Minősíthetetlen, trágár stílusban szidta játékosait az MTK elleni mérkőzésen az Újpest egykori labdarúgója, az U19-es csapat jelenlegi edzője, Véber György. Az esetről az egyik szülő felvételt is készített.

„K..va életbe, ereszd már el, kerüld ki körbe, b..d meg! Beleül az öledbe! Ez nem igaz, hogy nem mész rá, egy hónapja ugatom! Egyszerűbb, ha rúgsz egy öngólt minden meccsen. Buta f..sz! B... szájba az összes a k..va anyját! Neked eszed annyi van b... meg, mint annak a bábunak ott, vitted ki a raktárba, b..d meg... A fa..omba kerültök ti ide, b...d meg, Újpestre, ilyen tudással. Vak ge.ik gyülekezete, ... meg. Goldballba, meg ott kéne a f...om tudja, hol lennetek. Falutokba... Senkiháziak..." – hangzottak el Véber György válogatott szidalmai az U19-es mérkőzésen.

A VIDEÓ IDE KATTINTVA TEKINTHETŐ MEG!

Az eset miatt a Magyar Labdarúgó-szövetség is azonnali vizsgálatot rendelt el.

Az Origo megkereste Véber Györgyöt és a klubot is. Azt kérte, magyarázzák el az edző viselkedését és a klub reakcióját a történtekre, végül Berta Csaba ügyvezető igazgató reagált a klub részéről az esetre.

„Az esettel kapcsolatban annyit szeretne az Újpest FC elmondani, hogy természetesen az edző viselkedését nem tartja elfogadhatónak, a belső vizsgálat megtörtént, a következmények pedig a klub belügyének számítanak” – írták az Origónak küldött válaszukban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik