DVSC: új befektető, partner? Döntés még nincs, de…

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2022.06.14. 20:10
null
A DVSC otthona, a Nagyerdei Stadion (Fotó: Kovács Péter)
Mint beszámoltunk róla, felröppent a hír, hogy új támogatója lehet a város tulajdonában lévő labdarúgócsapatot működtető DVSC Futball Zrt.-nek. A DVSC Futball Zrt. többségi tulajdonosa, a DVSC Egyesület kedd este közleményben reagált a hírre – ezt idézzük.

„Jelentős érdeklődés tapasztalható egyes európai futballpiaci szereplők részéről a DVSC Futball Zrt. iránt. A DVSC Egyesület a cég többségi tulajdonosaként több konkrét lehetőséget vizsgál a Loki erejének növelése érdekében. Szponzori, befektetői, partneri tervekről van szó. Egyesületünk az ilyenkor szokásos eljárást követi. Nem hoztunk még döntést. Az ügy jelentőségének tudatában biztosítjuk arról a közönségünket, hogy részletes tájékoztatással szolgálunk, ha bármely művelet eredményre vezet” – idézi a klubhonlap a közleményt szignáló Kósa Lajost, a DVSC Egyesület elnökét.

A Nemzeti Sport korábban úgy értesült, hogy az örmény befektető által működtetett Noah Holding – amelynek a francia másodosztályban szereplő Paris FC-ben már van részesedése – vállalna szerepet a debreceni futballklubnál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik