NB I: közel az aláírás, Dzsudzsák hamarosan hosszabbíthat a Lokival

V. Á.V. Á.
Vágólapra másolva!
2021.06.18. 14:09
null
Dzsudzsák elkezdte a felkészülést a Lokival (Fotó: Kovács Péter/Hajdú-bihari Napló)
Tőzsér Dániel, a labdarúgó NB I-be feljutó Debreceni VSC sportigazgatója elmondta, hogy Dzsudzsák Balázs a közeljövőben aláírhatja új szerződését az együttessel – derült ki a hajdúsági klub sajtótájékoztatóján.

A 34 éves Dzsudzsák Balázs a 2020–2021-es évadban tért vissza a DVSC-hez. A 108-szoros magyar válogatott labdarúgó kapcsán felmerült, hogy a nyáron elhagyhatja az NB I-be visszajutó Lokit, de Tőzsér Dániel sportigazgató a klub pénteki sajtótájékoztatóján a csapatkapitány maradásáról beszélt.

„Dzsudzsák Balázzsal nagyon közel állunk ahhoz, hogy aláírt szerződése legyen, csak a végső simítások vannak hátra. A kerettel elkezdte az orvosi vizsgálatokat és a felkészülést” – árulta el újságírói kérdésre Tőzsér Dániel.

A Debrecen továbbá bejelentette, hogy Bódi Ádám szerződését három évvel meghosszabbította, míg Ugrai Roland egy plusz két évre írt alá. Emellett egy új játékos is érkezik, Soltész Dominik egy plusz három évre kötelezte el magát a klubhoz. A 20 éves támadó középpályás a Budapest Honvéd akadémiáján nevelkedett, az előző két idényt a másodosztályú FC Ajkánál töltötte kölcsönben, amelynél 45 bajnoki mérkőzésen 10 gólt szerzett.


NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DEBRECENI VSC-NÉL
Érkezők:
Marko Nikolics (szerb, Budafoki MTE), Soltész Dominik (Bp. Honvéd, legutóbb kölcsönben FC Ajka)
Kölcsönből visszatérők*: Bényei Balázs (Debreceni EAC)?, Csősz Richárd (Kazincbarcika)?, Kundrák Norbert (Debreceni EAC)?
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Skribek Alen (Puskás Akadémia, legutóbb kölcsönben Budafok)
Távozók: Kinyik Ákos (lejár a szerződése), Szatmári Csaba (Diósgyőri VTK)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

*Azok szerepelnek a felsorolásban, akik az első keret tagjai voltak korábban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik