Paks: MTK-s kiszemelt, ketten távozhatnak a klubtól

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.21. 08:08
A labdarúgó NB I-ben szereplő Paksban folytathatja pályafutását az MTK utánpótlás-válogatott fiatalja, Szalai András, míg Vági András és Kelemen Dávid elhagyhatja a klubot.

A héten Bükön edzőtáborozik a bajnoki szezonra készülő csapat. Az új szerzemények közül a Budapest Honvédtól átigazolt Kemenes Szabolcs és a székesfehérvári szerződéséből kivásárolt Haraszti Zsolt is pályára lépett a Slaven Belupo ellen, ugyanakkor a Diósgyőrből igazolt Kovács Gábor vírusos megbetegedés miatt kihagyta a találkozót, az edzőtáborba azonban éppúgy elutazott, mint a Honvédtól megszerzett Jelena Richárd.

Jó esély van arra, hogy az U18-as válogatott Szalai András is Paksra kerül – a védőként és védekező középpályásként is bevethető futballista ugyancsak elutazott a többiekkel.

Nincs ott az edzőtáborban a kapus Székely György és a támadó Bajner Bálint, elengedésüktől – mint beszámoltunk róla – nem zárkózik el a klub. Vági András minden bizonnyal kölcsönben az őt már tavasszal is alkalmazó Mezőkövesdnél, Kelemen Dávid Békéscsabán folytathatja a pályafutását.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A PAKSI FC-NÉL
Érkezők: Haraszti Zsolt
(Videoton), Kemenes Szabolcs (Honvéd, szabadon igazolhatóként), Jelena Richárd (Honvéd, szabadon igazolhatóként), Koltai Tamás (Videoton – kölcsön után végleg), Kovács Gábor (DVTK, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Bor Dávid (Balmazújváros), Vági András (Mezőkövesd)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek:
Szalai András (MTK)
Távozók: Rodenbücher István (lejár a szerződése)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Asztalos Dávid (MTK)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Bajner Bálint (érdeklődnek iránta: Vasas, Bolton – Anglia, Hearts – Skócia), Székely György (érdeklődnek iránta: Honvéd, Vasas), Kelemen Dávid (Békéscsaba, ?), Kővári Róbert (kölcsönadnák), Vági András (Mezőkövesd, ismét kölcsönbe, ?)

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A MEZŐKÖVESD-ZSÓRYNÁL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők: Sós Bence (DVSC)
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Lencse László (Puskás Akadémia), Rudolf Gergely (szabadon igazolható, legutóbb Videoton), Ivo Táborsky (cseh, Teplice – Csehország), Jan Vosahlík (cseh, Slavia Praha – Csehország), Vági András (Paks, kölcsönbe)
Távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Horváth Tamás (Puskás Akadémia), Szatmári Lóránd (MTK), Szilvási Péter (Debrecen), Sós Bence (DVSC), Vági András (Paks)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Nagy József

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BÉKÉSCSABÁNÁL
Érkezők: Nagy István
(Szolnok, szabadon igazolhatóként), Urbin Péter (Szolnok, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek: Huszár Gergő, Pilán Márkó, Szélpál Norbert
Kiszemeltek: Ihrig-Farkas Sebestyén (Kozármisleny), Kelemen Dávid (Paks)
Távozók: Vaskó Tamás (Vasas)
Kölcsönbe távozók: Vukasin Polekszics (montenegrói, Vasas)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Hudák Martin (Puskás AFC)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Ezequiel Calvente (spanyol, Haladás?), Szlavko Damjanovics (montenegrói, Újpest?), Lubos Ilizi (szlovák), Laczkó Zsolt (érdeklődnek iránta: SKN St. Pölten – Ausztria), Matús Paukner (szlovák), Thomas Piermayr (osztrák), Bratiszlav Punosevac (szerb)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik