FTC: rangos megfigyelő érkezett a légiós miatt Magyarországra

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.22. 09:11
null
Ramirez az ecuadori szövetségi kapitánynak bizonyíthat a DVSC ellen (Fotó: Korponai Tamás)
Egybehangzó ecuadori sajtóértesülések szerint Cristian Ramírezt, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros balhátvédjét szombat este a DVSC elleni mérkőzésen a helyszínen figyeli meg országának szövetségi kapitánya, Gustavo Quinteros.

Az eluniverso.com és a benditofutbol.com is arról számolt be, hogy Gustavo Quinteros Magyarországon van, utóbbi portál szerint az ecuadori válogatott szövetségi kapitánya a héten már edzésen is megnézte Ramírezt, szombat este a DVSC ellen pedig a Nagyerdei Stadionban követi figyelemmel a játékos teljesítményét.

Korábban, Ramírezt bemutató anyagunkban beszámoltunk róla, hogy – bár a balhátvéd nem volt a keret tagja – a 2014-es világbajnokságra vendégként meghívást kapott, és a jövőben is számíthat rá, hogy a válogatottól megfigyelik a teljesítményét.

Ramírez hazája korosztályos válogatottjainak alapembere volt, 2013 novemberében pedig a felnőttek közé is meghívást kapott az Argentína és a Honduras elleni felkészülési találkozóra. Utóbbi válogatott ellen 19 évesen be is mutatkozott a nemzeti tizenegyben

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik