Végleg távozhat az FTC-től a Dániába kölcsönadott holland védő – sajtóhír

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.05.22. 09:34
Mats Knoester kölcsön után végleg az Aarhushoz kerülhet az FTC-től (Fotó: Török Attila)
Kölcsön után végleg megveheti a dán élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Superliga) felsőházi rájátszásának ötödik helyén álló Aarhus a Ferencvárosi TC-től kölcsönvett holland védőt, Mats Knoestert.

A Tipsbladet nevű dán lap írt a dán bajnokság felsőházában jelenleg ötödik helyen álló Aarhus keretében történő esetleges változásokról, ugyanis a csapat több játékosának is lejár a szerződése, így a Ferencvárosi TC tavaly nyáron kölcsönadott holland védőjének, Mats Knoesternek is.

A 25 éves belső védő szeptember 1-jén került a dán csapathoz, s bár sérülés miatt október és március között nem tudott pályára lépni, ám 17 mérkőzésen így is 1428 percet töltött a pályán.

„Még nem tisztáztuk a helyzetet. A klubnak vételi opciója van, de még nem élt vele. A következő hetekben meglátjuk, mi történik” – mondta a Transfermarkt adatai szerint az FTC-nél 2025. június 30-ig érvényes szerződéssel rendelkező Knoester klubváltásáról menedzsere, Wesssel Weezenberg.

„Beszélnünk kell a lehetőségekről, esetleg egyeztetni, majd döntést hozni, de pozitív érzéseim vannak ezzel kapcsolatban, még ha egy kicsit korai is ezt mondani” – tette hozzá a játékosügynök, aki szerint Mats Knoester számára jó tapasztalat volt az Aarhusnál töltött időszak, s szívesen játszana ott a jövőben is.

Knoestert 2022 nyarán szerződtette az FTC a holland Heracles Almelótól, a zöld-fehérek színeiben 48 mérkőzésen lépett pályára, s kétszeres magyar bajnoknak mondhatja magát.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik