KTE: közös megegyezéssel távozik a fiatal támadó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.08. 13:13
A labdarúgó NB I-től licencproblémák miatt búcsúzó Kecskeméti TE 22 éves támadója, Gréczi Gábor közös megegyezéssel távozik a klubtól.

A klub hivatalos honlapján jelentette be, hogy a fiatal támadó a mai napon közös megegyezéssel szerződést bontott a KTE-vel, így szabadon igazolhatóvá vált.

Gréczi Gábor Kecskeméten kezdte labdarúgó-pályafutását, de megfordult Dunaújvárosban, és a Honvédnál is mielőtt visszatért volna. A korosztályos csapatokat végigjárva az NB III-as tartalékoknál hívta fel magára a figyelmet, és már Horváth Ferenc edzősége alatt belekóstolhatott a felnőttcsapat munkájába. Az NB I-ben 2013 nyarán debütált, és bekerült az U21-es válogatottba is. Gréczi Gábor összesen 35 NB I-es meccsen szerepelt a KTE-ben, ezeken négy gólt szerzett.

„Csak jó emlékeim lesznek a kecskeméti évekről, sose fogom elfelejteni az első NB I-es meccsemet, illetve góljaimat. Rengeteg barátot szereztem, egy igazán jó közegnek lehettem a tagja" – mondta búcsúzóul Gréczi a klub hivatalos honlapjának.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS KECSKEMÉTI TE-NÉL

Érkezők:

Kölcsönből érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek:

Távozók:Gréczi Gábor, Gyagya Attila (ZTE), Farkas András, Dejan Karan (szerb), Kitl Miklós (DVTK), Kovács Dániel, Laczkó Zsolt (Békéscsaba), Ivan Lovric (horvát, Bp. Honvéd), Bara Mamadou Ndiaye „Bebeto" (szenegáli, Adanaspor – Törökország), Nebojsa Szkopljak (szerb), Németh Viktor (kapusedző lesz), Novák csanád (Vasas), Patvaros Zsolt, Sztefan Radoja (szerb), Szivacski Donát (Vasas)

Kölcsönbe távozók:

Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Fótyik Dominik (Mezőkövesd), Tomás Tujvel (szlovák, Videoton, onnan DAC – Szlovákia, kölcsönbe)

Távozhatnak:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik