NB I: Miriuta csak a szurkolók kedvéért dolgozik tovább

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.17. 19:01
Mint beszámoltunk róla, a Diósgyőr különösebb megerőltetés nélkül is simán, 4–1-re megverte a szétesett csapat benyomását keltő Győri ETO-t a labdarúgó NB I 28. fordulójában. A találkozót követően a két edző értékelte a látottakat.

„Sajnálom edzőkollégámat, akinek ilyen nehéz helyzetben lévő csapatot kell vezetnie – mondta Vitelki Zoltán, a DVTK edzője. – Ettől függetlenül úgy látom, egy percig sem forgott veszélyben a győzelmünk. Büszke vagyok a játékosaimra, és külön öröm számomra, hogy a fiatal Nemes Milán így tudott debütálni a csapatban. A siker mindig csapatmunka, ez most nagyon jól működik Diósgyőrben.”Vitelki Zoltán, a DVTK edzője. – Ettől függetlenül úgy látom, egy percig sem forgott veszélyben a győzelmünk. Büszke vagyok a játékosaimra, és külön öröm számomra, hogy a fiatal Nemes Milán így tudott debütálni a csapatban. A siker mindig csapatmunka, ez most nagyon jól működik Diósgyőrben.”

„Bementem az öltözőbe a mérkőzés után, és azt mondtam a srácoknak, bátran emeljék fel a fejüket – mondta Miriuta László. – Örülni kell, hogy ilyen szenzációs futballistáink vannak, akik három hónapja nem kapnak pénzt, mégis ott vannak a pályán és küzdenek becsülettel. Kikaptunk, ez van, játsszuk le még ezt a két meccset, aztán menjen mindenki, amerre akar. Nagy különbség nem volt a csapatok között, sajnos hibáztunk, ám fejben nem vagyunk ott megfelelően. Jövő héten is ott leszek a csapat mellett, de egyedül a szurkolók miatt, senki másért.”

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik