Futsal: autóbalesete után túl az életveszélyen az exfradista

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.09. 12:28
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint túl van az életveszélyen Huszty Dániel, a labdarúgó NB III-as Újbuda jelenlegi, az FTC futsalcsapatának korábbi játékosa.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Huszty Dániel vasárnap tragikus balesetet szenvedett. Pécs közelében, a 6-os főút 208-as kilométerénél egy személygépjármű előzési manőverbe kezdett, amely során a szemből érkező gépkocsi vezetője az ütközés elkerülése végett elrántotta a kormányt és fának ütközött. Huszty Dániel vasárnap tragikus balesetet szenvedett. Pécs közelében, a 6-os főút 208-as kilométerénél egy személygépjármű előzési manőverbe kezdett, amely során a szemből érkező gépkocsi vezetője az ütközés elkerülése végett elrántotta a kormányt és fának ütközött.

A balesetben egy ember életét vesztette, Husztyt pedig újra kellett éleszteni, majd kórházba szállították, ahol több, életmentő műtétet hajtottak végre rajta. Kedden stabilizálták a játékos állapotát, de stádiuma továbbra is kritikus volt. Az NSO értesülései szerint a beavatkozások sikerrel jártak, és a labdarúgó csütörtökre túljutott az életveszélyen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik