Magyar Kupa: „Megcsináltuk, megérdemeljük!" - Vignjevics

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.25. 22:25
Mindkét szakvezető szerint a futball ünnepe volt a Magyar Kupa vasárnap esti budapesti döntője, de érthetően a tizenegyesekkel nyerő Újpest edzője, Nebojsa Vignjevics nyilatkozott boldogabban a Duna TV kamerája előtt a lefújás utáni pillanatokban.

NEBOJSA VIGNJEVICS, az Újpest vezetőedzője: – Nagyszerű érzés, hogy éltünk az eséllyel, hogy megcsináltuk, és boldoggá tettünk ilyen sok embert, akik már régen vártak erre a sikerre. Nagyszerűek voltak a játékosok, megérdemlik a diadalt. Gratulálok az ellenfélnek is, különösen az utolsó pillanatokbeli egyenlítésért, ők is jól játszottak, sajnos az egyik csapatnak vesztenie kellett. A magyar futballnak jó reklámja volt ez a mérkőzés. A hangulat? Nagyszerű volt, számítottam is erre, de azt nem hittem volna, hogy Diósgyőrből ilyen sokan jönnek el... Ők is nagyszerűek voltak, látványos este volt, méltó a Magyar Kupa döntőjéhez.NEBOJSA VIGNJEVICS, az Újpest vezetőedzője: – Nagyszerű érzés, hogy éltünk az eséllyel, hogy megcsináltuk, és boldoggá tettünk ilyen sok embert, akik már régen vártak erre a sikerre. Nagyszerűek voltak a játékosok, megérdemlik a diadalt. Gratulálok az ellenfélnek is, különösen az utolsó pillanatokbeli egyenlítésért, ők is jól játszottak, sajnos az egyik csapatnak vesztenie kellett. A magyar futballnak jó reklámja volt ez a mérkőzés. A hangulat? Nagyszerű volt, számítottam is erre, de azt nem hittem volna, hogy Diósgyőrből ilyen sokan jönnek el... Ők is nagyszerűek voltak, látványos este volt, méltó a Magyar Kupa döntőjéhez.

BENE FERENC, a DVTK megbízott edzője: – Minden miskolcinak, régióbelinek, annak a tízezer szurkolónak, aki eljött, és minden játékosnak csak gratulálni tudok. Tényleg a futball ünnepe volt, csak azt az egyet sajnálom, hogy Tomiszlav Szivics nem lehetett közöttünk, mert ezzel az egész csapatot és a szurkolóinkat is sújtották. Más kérdés, hogy megvoltak a lehetőségeink, eggyel több minőségi döntéssel megnyerhettük volna a meccset. Az újpesti szurkolók is megérdemlik, gratulálunk a csapatuknak, de ilyenkor nagyon nehéz mit mondani... A játékosok előtt le a kalappal, megtett mindenki mindent.

BALAJCZA SZABOLCS, az Újpest kapusa: – Ha kicsit odafigyelünk a rendes játékidő végén, előbb is ünnepelhettünk volna egy fél órával... Az első félidőben jól odanyomtuk őket, akkor szereztük a gólt is, a másodikban kicsit más mentalitással jöttünk ki, de most tök mindegy, hogyan, de megnyertük a Magyar Kupát. Amikor a Fradin túlmentünk, éreztük, hogy nagyot alkothatunk ebben a sorozatban, és ez sikerült. S hogy velem mi lesz? Még tárgyalásban állok a klubbal, egyelőre nem tudom, ez volt-e az utolsó mérkőzésem (az Újpestben).

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik