DVTK: csőstül jön a baj, Futács játéka kérdéses az MK-döntőn

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.22. 16:41
A DVTK labdarúgócsapata hivatalos honlapján bejelentette, elképzelhető, hogy Futács Márkó sérülése miatt nem tud pályára lépni az Újpest elleni kupadöntőben.

„A válogatott edzésén megrúgtak, fájdalmat éreztem a sarkam környékén, de egyértelműen kiderült, nem ez volt a probléma, hanem az, hogy begyulladt az FTC elleni mérkőzésen elszenvedett sérülésem. Estére hatalmasra dagadt a bokám, majd kitisztították a sebet. Ilyen állapotban nem volt értelme annak, hogy Debrecenben maradjak, ezért hazatértem. Most már jobban vagyok, sántítás nélkül tudok járni. Ha egy héttel később lenne a kupadöntő, akkor biztosan vállalni tudnám a játékot, így viszont versenyt futok az idővel. Jelen pillanatban úgy tűnik, nem én állok nyerésre, de bízom a csodában, várjuk meg a vasárnapot!” – idézi a dvtk.eu Futács Márkót.Futács Márkót.

Az már biztos, hogy az MK-döntőben Tomiszlav Szivics vezetőedző nem ülhet a diósgyőriek kispadján, mivel az MLSZ fegyelmi bizottsága fél évre mindennemű sporttevékenységtől eltiltotta a Haladás elleni bajnoki után tett nyilatkozata miatt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik