Kaposvár: Alves bevetése kérdés; román szélső jött

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.24. 08:31
Selymes Tibor, a kiesés ellen harcoló Kaposvári Rákóczi NB I-es labdarúgócsapatának vezetőedzője a Nemzeti Sportnak elmondta: nem tudja, számolhat-e André Alvesszel, hisz a kaposváriak legnagyobb téli fogása még nem kapta meg nemzetközi játékengedélyét.

„Akik távoztak, azokkal nincs sok értelme foglalkozni – mondta Selymes Tibor. – Számunkra az új igazolások jelenthetnek segítséget, és bár a jelek szerint a fizikai felkészültségük egyelőre hagy némi kívánnivalót maga után, azért vagyunk, hogy minél előbb a megfelelő szintre jussanak a labdarúgóink. A két belső védő a francia élvonalban szerzett rutinnal segíthet bennünket, de elégedett lehetek a ZTE-től igazolt kapussal, Safet Jahiccsal is. A román U21-es válogatott, Andrei Florean pedig a kérésemre került hozzánk. Őt jól ismerem, együtt dolgoztunk Romániában. André Alves is rendesen dolgozik, de egyelőre nem kapott játékengedélyt, így nem tudom, számolhatok-e vele egyáltalán. Bárhogyan is alakul a sorsunk, a jelszavam változatlan: tisztelet, fegyelem, munka. Ha teljesül a három kívánalom, bent maradunk az NB I-ben!” Selymes Tibor. – Számunkra az új igazolások jelenthetnek segítséget, és bár a jelek szerint a fizikai felkészültségük egyelőre hagy némi kívánnivalót maga után, azért vagyunk, hogy minél előbb a megfelelő szintre jussanak a labdarúgóink. A két belső védő a francia élvonalban szerzett rutinnal segíthet bennünket, de elégedett lehetek a ZTE-től igazolt kapussal, Safet Jahiccsal is. A román U21-es válogatott, Andrei Florean pedig a kérésemre került hozzánk. Őt jól ismerem, együtt dolgoztunk Romániában. André Alves is rendesen dolgozik, de egyelőre nem kapott játékengedélyt, így nem tudom, számolhatok-e vele egyáltalán. Bárhogyan is alakul a sorsunk, a jelszavam változatlan: tisztelet, fegyelem, munka. Ha teljesül a három kívánalom, bent maradunk az NB I-ben!”

A Selymes által említett Andrei Florean a Bihor neveltje, jobb oldali középpályás. Az ősszel a Sageata Navodari játékosaként tizenegy mérkőzésen lépett pályára a román élvonalban.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A KAPOSVÁRI RÁKÓCZINÁL
Érkezők: André Alves dos Santos (brazil, szabadon igazolható, legutóbb Dubai CSC – Egyesült Arab Emírségek), Lebbihi Badis (francia, SAS Espinal – Franciaország), Issaga Diallo (francia, szabadon igazolható, legutóbb Servette FC – Svájc), Andrei Florean (román, Sageata Navodari – Románia), Safet Jahic (szlovén, Zalaegerszegi TE FC)
Távozott/távozhat: Dankwah Addo (ghánai, ?), Stjepan Babic (horvát, ?), Jánvári Gábor (Nyíregyháza Spartacus), Major Ádám (Siófok?), Adrian Markus (román, Poli Timisoara? – Románia), Oláh Lóránt (Szeged ?),Bojan Pavlovics (szerb, ?), Iulian Petrache (román, ?), Posza Zsolt (?), Marko Ranilovic (szlovén, ?), Bojan Vrucina (horvát, Skendija – Macedónia), Waltner Róbert (Siófok FC)
Kiszemeltek: Pogacsics Krisztián (Sageata Navodari – Románia), Vladiszlav Csangelija (ukrán, legutóbb Arszenal Kijev – Ukrajna)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik