PAFC: Lubos Hajdúch érkezett a Kaposvártól - hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.26. 16:49
null
Rutinos szlovák játékossal erősödött az újonc (Fotó: Grnák László)<br />
Az újonc Puskás Akadémia FC-ben folytatja pályafutását a Kaposvári Rákóczi kapusa, a szlovák Lubos Hajdúch.

 

„A Kaposvári Rákóczi és a felcsúti Puskás Akadémia FC már korábban megállapodott egymással a szlovák kapus klubcseréjéről, a futballistával viszont csak szerdán zárultak le a tárgyalások” – írja a rakoczifc.hu.

„Hajdúch így két sikeres évad után elhagyja a somogyiakat, és az újonc együttesben folytatja pályafutását. A szerződés anyagi részleteit az érintettek nem hozták nyilvánosságra. Illés János ügyvezető elmondta: a szakmai stábnak már megvan a jelöltje Hajdúch pótlására, a vezetés már tárgyal az utóddal, és várhatóan napokon belül realizálódik a megállapodás.”

Korábban Benczés Miklós, a felcsúti klub vezetőedzője a Nemzeti Sportnak elmondta, hogy a két klub már megállapodott egymással. Úgy tűnik, a mai napon a játékossal is sikerült megegyezni.

A 33 éves, ötszörös szlovák válogatott Hajdúch a Kaposvári Rákócziban védett az előző két idényben, 57 mérkőzésen szerepelt eddig a magyar élvonalban.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A PUSKÁS AKADÉMIA FC-NÉL
Érkezők: Lubos Hajdúch (szlovák, Kaposvári Rákóczi)
Távozik/távozhat:Chukwucheben „Moris” Enete (nigériai, Videoton FC), Kleinheisler László (Videoton – kölcsönből vissza?), Nagy Dániel (Videoton – kölcsönből vissza), Papp Szilárd (Siófok)
Kiszemeltek: Bertus Lajos (Kecskemét), Fejes András (Videoton), Németh Norbert (Egri FC),Enes Sipovic (bosnyák, Otelul Galati – Románia)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik