DVSC: „Mindenki érdeke, hogy Varga külföldre szerződhessen”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.03. 12:44
Amint arról tegnap már beszámoltunk, a német élvonaltól már biztosan búcsúzó Fürth bejelentette, a következő szezontól már nem számít a DVSC-Tevától fél évre kölcsönkapott középpályásra, Varga Józsefre. A labdarúgó lehetséges jövőjével kapcsolatban menedzserével, Filipovics Vladannal beszélgettünk.

„A Fürth a jövő csapatát építi, nem feltétlenül akar fizetni játékosokért, márpedig Varga Józsefet ki kellene vásárolni a szerződéséből. A németországi kölcsönjáték jól indult Varga számára, de az edzőváltás után már kevesebb lehetőséget kapott, ráadásul abból is rosszul jött ki, amikor a Dortmund ellen jobbhátvédként játszott” – összegezte a féléves németországi kölcsönjátékot Varga menedzsere, Filipovics Vladan, aki kitért a jövőre is.

„Varga megmutatta magát külföldön, és van is iránta érdeklődés, tehát van rá esély, hogy külföldön maradhat. Magyarországon a Debrecenen kívül más klubban nem gondolkodtunk. Mindenkinek, a klubnak és a játékosnak is a külföldi szerződés lenne az érdeke, ezért ezen fogunk dolgozni” – fogalmazott a menedzser.

Most már csak egy csapatot kell találni, amely kivásárolja a középpályást 2016-ig szóló debreceni szerződéséből.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik