Haladás: újra egészséges a szombathelyiek szélsője

Vágólapra másolva!
2012.08.14. 16:16
A labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás futballistája, Nagy Dániel újra egészségesnek vallhatja magát, miután a tegnapi edzésen már teljes értékű edzésmunkát végzett.

Mint ismert, a Szombathelyi Haladás szélsője, Nagy Dániel nem állt Artner Tamás rendelkezésére a Siófok ellen 3–0-ra megnyert bajnoki találkozón. A zöld-fehérek középpályása a haladasfc.nyugat.hu megkeresésére elárulta, hogy tegnap már teljes értékű edzésmunkát tudott végezni, és fájdalmat sem érez már a combjában.

„Úgy néz ki, hogy rendbe jött a lábam, szerencsére nem volt olyan komoly a sérülésem – kezdte Nagy Dániel. – Hátul a combhajlító izmommal volt gond, az Eger elleni mérkőzés első félidejében fájdult meg, cserét is kellett kérnem. A Győr elleni meccs előtt is kihagytam pár napot, de aztán az ETO Parkban játszottam, a fájdalom viszont nem múlt el. Ezután beszéltük meg a mesterrel, hogy talán mindenkinek jobb, ha egy hetet pihenek, vagy egy kicsit hosszabb időt, akár egy meccset is kihagyok. Úgy döntöttünk, hogy nem kockáztatunk, a lényeg, hogy legyen jó a lábam. A hétvégén azért próbáltam magam karbantartani, úszás, futás és biciklizés is volt a programban. Remélem, ez így beválik, tegnap már százszázalékos edzésmunkát végeztem a többiekkel. Nem éreztem fájdalmat, folytatom a munkát, edzek intenzíven tovább. Nagyon bízom benne, hogy a hétvégén már pályára léphetek.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik