Haladás: szükség van Nagy Dánielre, de a Videoton dönt

Vágólapra másolva!
2012.06.08. 12:00
A Haladásnál továbbra is számítanának Nagy Dániel szolgálataira, de egyelőre nem tudni, hogy a Videotontól kölcsönvett labdarúgó benne van-e a székesfehérváriak vezetőedzőjének, Paulo Sousának a jövőbeli elképzeléseibe.

Elégedettek a szombathelyi vezetők – a Kovács István-üzlet keretein belül – a Videotontól kölcsönbe érkező Nagy Dániel tavaszi teljesítményével, így nem csoda, hogy a következő szezonban is számítanának rá. a Kovács István-üzlet keretein belül – a Videotontól kölcsönbe érkező Nagy Dániel tavaszi teljesítményével, így nem csoda, hogy a következő szezonban is számítanának rá.

„Artner Tamás vezetőedző, és mi is szeretnénk, ha ősszel is nálunk szerepelne Nagy Dániel, de miután a Videotonnal kötött szerződésében szerepel egy pont, mely szerint nyáron visszarendelhetik, egyelőre nem tudjuk, mit hoz a jövő″ – nyilatkozta Tóth Miklós, a Haladás ügyvezetője a haladas.hu-nak.

„A fehérváriak vezetőedzője, Paulo Sousa jelenleg szabadságát tölti, a Videoton június tizennyolcadikán kezdi el a felkészülést, azt követően már okosabbak leszünk. Egyelőre nem gondolkodunk Dani megvásárlásában, az őszre mindenképpenkölcsönbe szeretnénk őt megszerezni" – tette hozzá a klubvezető.

Tóth Miklós arról is beszélt a klub hivatalos oldalán, hogy a Diósgyőr elleni mérkőzésre a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) által kirótt 150 ezer forintos büntetést valószínűleg megfellebbezi a Haladás.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik