MLSZ: Trajkovicsot és Quinterót is egy meccsre tiltották el

mlsz.hu mlsz.humlsz.hu mlsz.hu
Vágólapra másolva!
2011.05.03. 19:52
Címkék
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága kedden ülésezett, a hétvégi NB I-es fordulóból kiállított győri Nikola Trajkovicsot és a pápai Quintero Jimenezt is egy-egy mérkőzésről tiltották el.
FEGYELMI HATÁROZATOK
NB I
Nikola Trajkovics (Győri ETO FC) 1 bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás
Quintero Jimenez (Lombard Pápa TFC) 1 bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás
NB II
Orlóczki Krisztián (Kazincbarcika) 1 bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás
Hamar Zsolt (Kazincbarcika) 1 bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás
Gulyás Máté (REAC) 1 bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás
Molnár Zsolt (Bőcs) 1 bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás
Vadász Viktor (Diósgyőri VTK) 1 bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás
Orlóczki Tibor vezetőedző (Kazincbarcika) írásbeli megrovásban részesült
FEGYELMI HATÁROZATOK
NB I
Nikola Trajkovics (Győri ETO FC) 1 bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás
Quintero Jimenez (Lombard Pápa TFC) 1 bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás
NB II
Orlóczki Krisztián (Kazincbarcika) 1 bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás
Hamar Zsolt (Kazincbarcika) 1 bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás
Gulyás Máté (REAC) 1 bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás
Molnár Zsolt (Bőcs) 1 bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás
Vadász Viktor (Diósgyőri VTK) 1 bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás
Orlóczki Tibor vezetőedző (Kazincbarcika) írásbeli megrovásban részesült
Színes lapok miatt kiszabott pénzbüntetések
Debreceni VSC 30000 Ft
Újpest FC 12500 Ft
Bőcs 15000 Ft
Kazincbarcika 22500 Ft

A fegyelmi bizottság a II. osztályú U19-es korosztályú bajnokságban elmaradt Putnok–Heves mérkőzés három pontját 3–0-s gólkülönbséggel az elmaradásban vétlen Putnok javára igazolta. A Hevestől második alkalommal történt ki nem állás miatt három pont levonását rendelte el.

A bizottság az I. osztályú U13-as korosztályú bajnokságban elmaradt Pécsi VSK–Levegő-Energia Hungary FC mérkőzés három pontját 3–0-s gólkülönbséggel az elmaradásban vétlen Pécsi VSK javára igazolta. A Levegő-Energia Hungary FC-t írásbeli figyelmeztetésben részesítette.

A testület a II. osztályú U17-es korosztályú bajnokságban elmaradt Kaposvölgye LUE–Nagykanizsai TE mérkőzés három pontját 3–0-s gólkülönbséggel az elmaradásban vétlen Nagykanizsai TE javára igazolta. A Kaposvölgye LUE-t írásbeli figyelmeztetésben részesíti.

A grémium a II. osztályú U17-es korosztályú bajnokságban elmaradt Püspökladány–Hódmezővásárhely mérkőzés három pontját 3–0-s gólkülönbséggel az elmaradásban vétlen Hódmezővásárhely javára igazolta. A Püspökladányt írásbeli figyelmeztetésben részesítette.

A bizottság a II. osztályú U19-es korosztályú bajnokságban a beszüntetett Kőszeg–Mosonmagyaróvár mérkőzés pályán elért eredményét törölte, és a találkozó három pontját 3–0-s gólkülönbséggel a beszüntetésben vétlen Mosonmagyaróvár javára igazolta.

A testület a II. osztályú U17-es korosztályú bajnokságban elmaradt Kaposvári Rákóczi BFLA–Pogány-Print mérkőzés három pontját 3–0-s gólkülönbséggel az elmaradásban vétlen Kaposvári Rákóczi BFLA javára igazolta. A Pogány-Print SE-t írásbeli figyelmeztetésben részesítette.

A bizottság a II. osztályú U19-es korosztályú bajnokságban résztvevő Párduc LSK sportszervezettel szemben labdarúgó jogosulatlan szerepeltetése miatt egyszeri alkalommal négy pont levonását rendelte el.

A bizottság óvási eljárás alapján a II. osztályú U19-es korosztályú bajnokságban lejátszott Párduc LSK–Tisza Volán SC mérkőzés pályán elért eredményét törölte, és a mérkőzés három pontját 3–0-s gólkülönbséggel a Tisza Volán SC javára igazolta.

Női nagy pályás bajnokságok és kupák

Németh Felicia (Hegyvidék) öt U17-es korosztályú bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás

A testület az U15-ös korosztályú bajnokságban a Nyíregyháza távolmaradása miatt elmaradt mérkőzések három-három pontját 3–0-s gólkülönbséggel az elmaradásban vétlen Dorog, MTK Hungária és az FC Femina javára igazolta. A Nyíregyházát első ki nem állás miatt írásbeli figyelmeztetésben részesítette.

A bizottság az NB II-es bajnokságban elmaradt Nyíregyháza–SFAC mérkőzés három pontját 3–0-s gólkülönbséggel az elmaradásban vétlen Nyíregyháza javára igazolja. A SFAC első alkalommal nem állt ki bajnoki mérkőzésre.

A bizottság az U17-es korosztályú bajnokságban elmaradt Hegyvidék–Újpest mérkőzés három pontját 3–0-s gólkülönbséggel az elmaradásban vétlen Hegyvidék javára igazolta. Az Újpesttől második alkalommal történt ki nem állás miatt három pont levonását is elrendelte.

A testület az U17-es korosztályú bajnokságban, a beszüntetett PMFC–Belvárosi NLC mérkőzés három pontját a pályán elért 12–0-s gólkülönbséggel a beszüntetésben vétlen Belvárosi NLC javára igazolta. Az első alkalommal történt létszámhiányos kiállás miatt a PMFC-t írásbeli figyelmeztetésben részesítette.

A grémium az U17-es korosztályú bajnokságban elmaradt Taksony–Pécsi MFC mérkőzés három pontját 3-0-s gólkülönbséggel az elmaradásban vétlen Taksony javára igazolta. A PMFC-t első alkalommal történt ki nem állás miatt írásbeli figyelmeztetésben részesítette.

Női és férfi futsal bajnokságok és kupák

A bizottság – labdarúgó három U19-es korosztályú mérkőzésen történt jogosulatlan szerepeltetése miatt – az ETO Futsal-tól egyszeri alkalommal hat pont levonását rendelte el.

Féder József vezetőedző (Ózd) – mint visszaeső – egy NB I-es, illetve NB II-es futsal bajnoki mérkőzésre eltiltva a kispadtól.

Kis Attila technikai vezető (Rákosmenti FC) – mint visszaeső – 2 NB I-es illetve NB II-es futsal bajnoki mérkőzésre eltiltva a kispadtól.

Tóth Károly vezető edző (ELTE) 4 soron következő NB II-es futsal bajnoki mérkőzésre eltiltva a kispadtól.

Csoszánszki Dávid Antal (Beach Sport) 2 bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás.

Papp Krisztián (Dunaújváros) 10 bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás.

Takács István (Dunaújváros) 4 bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás.

A bizottság tárgyalás megtartása után Tihanyi Ármin (Rubeola) korábbi eltiltását 2011. június 15-ig szóló eltiltásra mérsékelte.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik