Soproni Liga: Az első félidőben eldöntöttük a mérkőzést - Róth Antal

Vágólapra másolva!
2010.03.26. 21:46
Kétgólos (4-2) győzelmet aratott a bajnokaspiráns, szerzett három pontjával ismét a tabella élére álló Videoton labdarúgócsapata a Soproni Liga 20. fordulójában hazai pályán a kiesés elől menekülő, de egyre nehezebb helyzetbe kerülő Szombathelyi Haladás ellen. Mezey György értékes győzelemről és kisebb megingásról, Róth Antal egyéni hibákról nyilatkozott a találkozót követően.

„Elégedett vagyok, értékes győzelmet arattunk – mondta a találkozót közvetítő Duna Tv-nek Mezey György, a fehérváriak vezetőedzője. – Kis szerencse is kellett, hogy megszerezzük a biztos vezetést, de megérdemeltük, mert sokat dolgoztunk érte, többet veszélyeztettünk. Egységes csapat benyomását keltettük a találkozón, de eltekintve kisebb védelmi megingásainktól, amely két kapott gólt eredményezett."

„Az első félidőben gyakorlatilag rúgtunk három öngólt, bár a valóságban csak az egyik volt az – nyilatkozta Róth Antal, a szombathelyiek szakvezetője –, ezzel azonban el is döntöttük a találkozót. A folytatásban 0–4 után már csak az önbecsülésünkért játszottunk, ez volt számunkra a mérkőzés tétje, legalább ezt a tervünket megvalósítottuk. A mérkőzés tanulsága, ilyen védelmi hibákat sem elől, sem hátul nem lehet büntetlenül elkövetni egy olyan jó csapat ellen, mint a Videoton, amely góllal büntetett."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik