A másodosztályú Pécs játékosa lehet Stark Péter és Böőr Zoltán

Vágólapra másolva!
2009.07.25. 10:48
A Nemzeti Sport információi szerint a másodosztályban, a Pécs játékosaként folytathatja pályafutását a Győri ETO két rutinos labdarúgója, Stark Péter és Böőr Zoltán. Az említett két játékos, valamint Bajzát Péter iránt a Vasas is érdeklődik, de a tárgyalások megrekedtek.
Böőr Zoltánra nem számítanak a Győri ETO-nál
Fotó: Németh Ferenc (NS-archív)
Böőr Zoltánra nem számítanak a Győri ETO-nál
Böőr Zoltánra nem számítanak a Győri ETO-nál
Fotó: Németh Ferenc (NS-archív)
Böőr Zoltánra nem számítanak a Győri ETO-nál
Eleddig jóformán az új labdarúgók érkezéséről szóltak a hírek a Győri ETO-nál, holott a klubvezetőség döntésének értelmében több játékos is más csapatban folytathatja a játékot. Nem titok, a zöld-fehérek szívesen megválnának a gólkirály Bajzát Pétertől, a huszonegyszeres válogatott Böőr Zoltántól, valamint a nemzeti csapatban tizenkilencszer pályára lépő Stark Pétertől is.

Hazai viszonylatban e három futballista egyidejű megszerzése magyar klubnak szinte megfizethetetlen, a Vasas mégis szívesen szerződtetné mindhárom játékost, a tranzakció azonban egyelőre várat magára, mivel a leendő angyalföldi befektető körül kialakult bizonytalan helyzet folyományaként a tárgyalások megrekedtek.

A Nemzeti Sport információi szerint ha a Vasasnál a tulajdonos kilétét illetően hétfőig nem történik érdemi változás, a Győri ETO vezetői felveszik a kapcsolatot a Pécsi MFC-vel. Az NB II Nyugati csoportjában szereplő klub menedzsmentje ugyanis szívesen szerződtetné Böőr Zoltánt és Stark Pétert.

Bár a pécsi és az angyalföldi klubot egy osztály választja el egymástól, a másodosztályban szereplő PMFC gazdaságilag jobban áll a Vasasnál, így nem jelentene meglepetést, ha a két, egyaránt 30 esztendős labdarúgó az ismételten bajnoki címre pályázó együttesben folytatná.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik