A vendégek egy váratlan góllal döntötték el az újoncok összecsapását

Vágólapra másolva!
2007.09.29. 20:23
Izgalmakat nélkülöző találkozót produkált a Siófok és a Nyíregyháza a Balaton-parton. A vendégek egy semmiből jött góllal eldöntötték a három pont sorsát, mivel a hazaiak távol álltak a 90 perc során a gólszerzéstől, kivételt képez Csopaki kapufája.
George és Kanta is küzdött, de gólt nem lőttek
George és Kanta is küzdött, de gólt nem lőttek

Helyszín: Siófok
Nézőszám: 2000
Játékvezető: Veizer R.
Asszisztensek: Albert I., Kovács Z.

SIÓFOK-NYÍREGYHÁZA 0-1
SIÓFOK NYÍREGYHÁZA
1 Hegedűs L. 33 Lazareanu
4 Forgács 19 Zaleh
20 Miklósvári 26 Bagoly
7 Kuttor 6 Ambrusz
3 László A. 3 Cornaci
12 Csopaki 9 Vukadinovics
23 Eugene 17 Hegedűs T.
21 Lipcsei R. 20 Minczér
11 Kanta Sz. 10 Lippai
9 Homonyik 21 George
15 Fülöp Z. 25 Szilágyi N.
Vezetőedző: Menedzser:
Botos Antal Révész Attila
Gólszerző: Szilágyi (13.)
Csere: Csopaki helyett Gajda (szünetben), Lipcsei helyett Nagy L. (szünetben), Homonyik helyett Kozmor (85.), ill. Vukadinovics helyett Miskolczi (70.), Szilágyi helyett Kranjc (76.), George helyett Rojas (85.)
Sárga lap: Kuttor (47.), ill. Minczér (61.), Lippai (76.), Hegedűs (86.)

A tavalyi szezonban, az NB II Nyugati csoportjában bajnok Siófok fogadta a Keleti csoport győztesét, a Nyíregyházát. A hazaiak a Soproni Ligában a kiesés elől menekülnek, míg a vendégek stabil középcsapatnak számítanak. A tabellán elfoglalt helyezések alapján tehát nem volt meglepő, hogy a nyírségiek vették kezükbe az irányítást már a meccs elején.

A 13. percben Lippai tört be balról a siófoki tizenhatoson belülre, majd középre adott, ahol a jól érkező Szilágyi nyolc méterről a jobb alsó sarokba lőtt. (0-1)

A félidő közepére kicsit összeszedte magát a hazai gárda, ám próbálkozásaik nem igazán tornáztatták meg Lazareanut. A 32. percben a Siófok legnagyobb helyzete maradt ki. Homonyik beadását Csopaki fejelte a bal kapufára.

A szünetben a hazaiak két helyen is cseréltek, Csopaki és Lipcsei helyére Gajda és Nagy érkezett. A második játékrészben már inkább a hazaiak akarata érvényesült, azonban igazán nagy gólveszélyt nem tudtak kialakítani a nyíregyházi kapu előtt.

Olykor-olykor ugyan eljutott a labda, valamelyik tizenhatosig, ám többször is a támadók lábáról lecsúszott a labda, így egy-egy lövésszerű beadás jelentet némi veszélyt.

A Nyíregyháza egy semmiből jött góllal három pontot szerzett a Balaton-parton és bebizonyította, hogy miért az övé a liga egyik legjobb védelme.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik