A második félidőben tarolt a Debrecen, könnyen nyert az Újpest

Vágólapra másolva!
2007.09.09. 21:41
A Debrecen labdarúgócsapata hazai pályán gólnélküli első félidő után a második játékrészben gyűjtötte be a három pontot a Vasas ellen a Ligakupa 3. fordulójában. A Tatabánya szintén a második játékrészben mutatott játékával és eredményességével győzte le a Győrt.
Sándor Györggyel nem bírtak a paksi játékosok
Sándor Györggyel nem bírtak a paksi játékosok
Sándor Györggyel nem bírtak a paksi játékosok
Sándor Györggyel nem bírtak a paksi játékosok

LIGAKUPA, A 3. FORDULÓ EREDMÉNYEI
JEGYZŐKÖNYVEK
Hazai pályán fogadta a Debrecen csapata a Vasast, a kát csapat közt csupán annyi volt a különbség, hogy az angyalföldiek majdhogynem a legerősebb összeállításban játszottak, míg a Loki szinte a „B” csapatával állt ki.

Az első játékrészben a csapatok nem találtak a kapuba, ezért a Herczeg András megbízott edző a szünetben becserélte Kerekes Zsombort akinek lendületet vitt a hazaiak játékába, sőt nyolc perc elteltével a vezetést is megszerezte a debrecenieknek.

A Loki ezután átvette a játék irányítását, és előbb Sidibe, majd a mérkőzés hajrájában tizenegyesből Takács Zoltán is betalált Borszéki kapujába, és így a hazaiak megérdemelten gyűjtötte be a három pontot.

Az Újpest-Paks mérkőzés a 43. percben dőlt el, pedig akkor még csak 2–1-re vezetett az Újpest. Ekkor kapott piros lapot Buzás Attila, aki a felezővonaltól nem messze odaszólt Sulyok Gergely játékvezetőnek, amire a bíró azonnal pirossal felelt.

A Paksnak így a második félidőre teljesen elfogyott a játékkedve, ennek ellenére a hazaiak nem növelték a fölényüket, de annyi azonban szembetűnő volt, hogy az emberelőnyben futballozó lilák sokkal többet birtokolták a labdát, és olyan technikai megoldásokat is megengedtek maguknak, amelyeket bajnoki mérkőzésen talán nem.

A hazaiaknál jól mutatkozott be Dennis Dourandi, aki mindössze hét perce volt a pályán, amikor megszerezte az Újpest harmadik gólját. A hajrában még Tisza is betalált, így összességében az Újpest könnyedén, meggyőző fölénnyel nyerte meg a mérkőzést.

A Tatabánya-Győr összecsapáson sem esett gól az első játékrészben, majd a szünet után ott is magukra találtak a csapatok, elsősorban a hazaiak, akik Weisz és Filó találatával öt perc alatt kétgólos előnyre tettek szert.

Igaz ezután nem sokkal Tokody még szépített, azonban ez is kevés volt a győrieknek, hiszen a hajrában Hajdú is betalált, és bebiztosította a három pontot a Borbély-csapatnak ---- L
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik