Éger László inkább a Paks csapatánál folytatná pályafutását

Vágólapra másolva!
2007.05.23. 18:01
Valószínűnek tűnik, hogy mégsem Debrecenben, hanem Pakson folytatja pályafutását Éger László. A Spanyolországból hazatért védő édesapja rossz egészségi állapota miatt kérte, hogy visszatérhessen szülővárosába. Erről a hajdúsági klub hivatalos honlapja adott hírt.
Éger László Pakson folytatná
Éger László Pakson folytatná
Éger László Pakson folytatná
Éger László Pakson folytatná

Éger László és a spanyol Polideportivo Ejido együttese néhány napja közös megegyezéssel szerződést bontott: a védő sérülése után nem került vissza a csapatba, ráadásul anyagi vitába is keveredett a vezetőséggel.

A játékosnak december 31-ig még van szerződése a Debrecennel, így leült tárgyalni a vezetőkkel, de egy kéréssel is fordult feléjük.

Sokan tudják, hogy apukám nagyon beteg és szeretnék mellette lenni – mondta a DVSC honlapjának Éger László. – Ez a gond már korábban is megvolt, de amikor kikerültem egy évre Spanyolországba, csak tovább fokozódott, ezért kértem a vezetőket, hogy engedjenek el. Sajnálom, hogy így alakult, a DVSC nagyon közel áll hozzám. Furcsa, de ezért is szeretnék elmenni, hiszen nem akartam nehézséget okozni azzal, hogy nem tudok száz százalékig odafigyeli a munkámra. Nem arról van szó, a Loki helyett máshova akarok igazolni, hanem otthon, Pakson szeretnék játszani, hogy a családom közelében legyek. Ha nekem ez nincs, meg sem fordul a fejemben, hogy elmenjek Debrecenből. Remélem, a klubvezetők méltányolják majd a kérésem.

A Paks csapata újoncként megállta a helyét az élvonalban, jelenleg a tizedik helyet foglalja el. A debreceni vezetők egyelőre még nem döntöttek arról, hogy elengedik-e a válogatott védőt.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik