Férfi kosár: nincs váltás a Pécsnél, Csirke Ferenc marad

Vágólapra másolva!
2014.01.19. 11:31
Meglehetősen váratlan fejleményt hozott pénteken a Pécsi VSK-Pannonpower–Kaposvári KK vendéggyőzelmet hozó mérkőzése utáni sajtótájékoztató, a hazaiak trénere, Csirke Ferenc ugyanis bejelentette, hogy lemond. Szombat délelőtt összeültek a felek, és rövid tárgyalás után megegyezésre jutottak: marad a tréner.

„Szégyenteljes játékot nyújtott pénteken a csapat, így érthető Csirke Ferenc reakciója – mondta Bán Gábor ügyvezető. – Szombatra azonban mindenki lehiggadt, és abban maradtunk, Csirke Ferenc folytatja a klubnál három éve elkezdett közös munkát, hiszen a kosárlabdáról vallott elképzeléseinkben nincs különbség.”Bán Gábor ügyvezető. – Szombatra azonban mindenki lehiggadt, és abban maradtunk, Csirke Ferenc folytatja a klubnál három éve elkezdett közös munkát, hiszen a kosárlabdáról vallott elképzeléseinkben nincs különbség.”

Ilyenkor azért elindul a találgatás, mi húzódhatott meg igazi okként a háttérben, de a leginkább érintett, Csirke Ferenc udvariasan elhárította érdeklődésünket, senkinek sem kíván nyilatkozni. A Nemzeti Sport információi szerint nem anyagi természetű a bajok forrása, magyarra lefordítva: nem tartoznak a játékosoknak. Bosszantó lehet ugyanakkor, hogy eddig a bajnokságban négy egylabdás meccset veszítettek el a pécsiek, ha csak ezeket megnyerték volna, most kényelmesen, a hatodik helyről várhatnák a folytatást.

Sok szerencséjük a légiósokkal sem volt, centereik sorban dőltek ki sérülés miatt, négy hónap alatt már a harmadik magas embert igazolták. Ugyanakkor a klub arra büszke lehet, hogy rendszeres játéklehetőséghez jutnak nála a magyar fiatalok, hiszen csak két hazai játékosa töltötte be a 25. életévét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik