Férfi kézi: A szerencse nem a mi oldalunkon állt – Vranjes

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.29. 13:10
null
Ljubomir Vranjes szerint az előző szezonban nem állt mellettük a szerencse (Fotó: Török Attila)
Hollandiába utazott edzőtáborozni a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata. Ljubomir Vranjes vezetőedző a felkészülésről, az új igazolásokról és idényről is beszélt a klub hivatalos honlapjának.

 

„Tavaly elveszítettünk pár meccset, amiket nem kellett volna. A szerencse nem a mi oldalunkon állt, valamint volt, hogy a megfelelő szintet nem értük el – értékelte a legutóbbi szezont Ljubomir Vranjes. – Tudom, hogy ez miért történt, és ennél jobbnak kell lennünk a következő idényben. Kevesebbszer kell kikapnunk. Fontos volt, hogy 5 új játékos érkezzen, kellet a vérfrissítés a csapatnak. Örülök mindegyik érkezőnek, és úgy gondolom, hogy nagyon jól fognak illeszkedni a csapatba."

„Mivel 5 új játékosom van, fontos, hogy hamar beilleszkedjenek. Ez mindig időt vesz igénybe, de jobb minél előbb integrálni őket a csapatba – folytatta a svéd szakember. – Elkezdünk dolgozni az erősségeinken, hogy még jobban csináljuk azokat jövőre, valamint a gyengeségeinken is dolgozni fogunk. Az éles meccsekre készülünk, mint a magyar bajnokik, vagy a Bajnokok Ligája-összecsapások. Szintet szeretnénk lépni, és ahhoz ezek a mérkőzések jó irányvonalat adnak."

Arra a kérdésre, hogy mit vár az előttünk álló szezontól, csak annyit felelt: csapatot!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik