Női kézi: Németországba igazolt a Vác válogatott átlövője

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2024.01.04. 12:55
null
Kuczora Csenger a Thüringer HC-nál folytatja pályafutását (Fotó: Török Attila)
Távozik a női kézilabda NB I-ben jelenleg ötödik helyen álló Praktiker Váctól a magyar válogatott balátlövő, Kuczora Csenge, aki a német élvonalbeli Thüringer HC-nál folytatja pályafutását.

A 23 éves junior Európa-bajnok, EYOF-győztes irányító-balátlövő a Vasastól 2018-ban igazolt Vácra, ahol az NB I meghatározó játékosává vált, s a nemzetközi porondon is kipróbálhatta magát.

Kuczora Csenge teljesítménye Golovin Vlagyimir szövetségi kapitány figyelmét is felkeltette, a szakember pedig rendre számít a balátlövőre a válogatott mérkőzésein, összetartásain.

A Kuczorát képviselő ChampSport ügynökség most közösségi oldalán számolt be róla, hogy a magyar válogatott átlövő a német élvonalban jelenleg második helyen álló Thüringer HC-nál folytatja pályafutását.

A német női kézilabda-bajnokságban egyébként jelenleg hat magyar légióskodik, Szikora Melinda, Faluvégi Dorottya és Háfra Noémi az éllovas Bietigheimet erősíti, Lakatos Rita és Szabó Laura a BSV Sachsen Zwickau, Suba Sára pedig az SV Union Halle-Neustadt játékosa.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik