Kézilabda: ezúttal férficsapatnál kapott állást Kim Rasmussen

B. A.B. A.
Vágólapra másolva!
2023.12.18. 17:15
null
Kim Rasmussen, a magyar női kézilabda-válogatott korábbi szövetségi kapitánya ezúttal Lengyelországban dolgozik (Fotó: Getty Images)
Kim Rasmussen, a magyar női kézilabda-válogatott korábbi szövetségi kapitánya ezúttal Lengyelországban, az Arged Rebud Ostrovia férficsapatának edzője lesz.

 

Kim Rasmussen 2016 és 2020 között volt a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya. Dolgozott a montenegrói és a dél-koreai válogatottnál is. A dán szakember legnagyobb klubsikere a 2016-ban megnyert Bajnokok Ligája volt a CSM Bucuresti kispadján.

Rasmussen legutóbbi csapata a Korsós Dorinát foglalkoztató Rapid Bucuresti volt, ahol szeptember közepén bontottak szerződést a dánnal. Most visszatér Lengyelországba, ahol 2010 és 2016 között már dolgozott a női válogatott élén.

Ezúttal egy férfi klubcsapatnál, az Arged Rebud Ostroviánál kapott állást. A klub honlapja szerint a dán szakember január negyedikén kezdi meg a munkát új csapatával.

Az Ostrovia legutóbbi három mérkőzését elvesztette. A lengyel bajnokságban 16 mérkőzés után hat győzelemmel és tíz vereséggel a tabella 11. helyén állnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik