Női kézi: hosszabbított a francia kapusával a DVSC

S. B.S. B.
Vágólapra másolva!
2023.10.04. 21:30
null
2026-ig írt alá Catherine Gabriel (Fotó: dvsckezilabda.hu)
A DVSC a hivatalos oldalán közölte, hogy szerződést hosszabbít a francia kapusával, Catherine Gabriellel. 

A francia kapusnak eredetileg jövő nyárig tartott a szerződése, most azonban a debreceniek még két évvel meghosszabbították a kontraktusát, amely így 2026-ig érvényes.

Gabriel a Nantes-ban és a Paris 92 csapatában is játszott, mielőtt tavaly csatlakozott volna a DVSC-hez, ahol hamar bizonyítani is tudott. Az MKSZ statisztikái szerint a tavalyi idényben az ő nevéhez kapcsolódott a legtöbb védés, szám szerint 221. Ráadásul 31 százalékosan hárította az ellenfél lövéseit, amely az NB I-ben a hetedik legjobbnak számított.

„Nem volt kérdés, hogy Debrecenben maradok, hiszen jól érzem magam itt. A dolgozók, a szurkolók, a szponzorok és mindenki sokat tesz azért, hogy folyamatosan fejlődjön a klub, ami számomra nagyon fontos. Már eddig is sok mindent elértünk együtt, de vannak még komoly céljai a csapatnak a jövőben és én szeretnék részese lenni ennek. Úgy érzem jó helyen vagyok és tudok még itt fejlődni, hiszen a magyar a világ egyik legerősebb bajnoksága. Ja, és még egy dolog: így, hogy maradok még két évig, talán sikerül végre megtanulnom magyarul” – idézte a DVSC honlapja a 31 éves kapust.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik