Női kézi NB I: megvan Józsa Krisztián utódja Fehérváron

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.04.07. 10:41
null
Horváth Roland váltja Józsa Krisztiánt az Alba Fehérvár kispadján nyártól (Fotó: Török Attila)
Mint arról beszámoltunk, nyártól a Kisvárda edzője lesz a jelenleg még az Alba Fehérvár NB I-es női kézilabdacsapatát irányító Józsa Krisztián, a Fejér vármegyei klub pedig közölte, hogy az Érdről januárban távozott Horváth Rolandot nevezte ki a csapat élére.

 

Horváth Roland edzői pályafutását Siófokon kezdte, ahol egy idényen keresztül vezette az NB I-es csapatot, majd három évet dolgozott Békéscsabán, mielőtt Érdre szerződött, ahol pedig két és fél évig dolgozott, mielőtt januárban távozott.

„Mindhárom klubnál számos fiatal játékossal dolgozhattam együtt, ami mindig plusz szakmai motivációt jelent számomra. Örültem az Alba megkeresésének, annak, hogy fiatal, tehetséges, motivált csapattal dolgozhatok együtt a jövőben, amelyben nagy potenciál rejlik. Remélem, sokat tudok segíteni abban, hogy csapatként, illetve egyénileg is fejlődjenek a lányok. Bízom az eredményes munkában, melynek célja, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki magunkból a bajnokságban. Várom a közös munkát” – mondta új klubja honlapjának Horváth Roland.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik