Férfi kézi: BL-csapathoz kerülhet a vb-t is megjárt válogatott jobbátlövő

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.03.02. 08:15
null
Grega Krecic nyáron távozik Csurgóról (Fotó: cskk.hu)
A férfi kézilabda NB I-ben 16 mérkőzés után ötödik helyen álló Csurgói KK hivatalos honlapján számolt be róla, hogy távozik a csapat világbajnokságot is megjárt szlovén válogatott jobbátlövője, Grega Krecic.

A cskk.hu közölte, nem hosszabbítja meg Krecic nyáron lejáró szerződését, így a szlovén jobbátlövő máshol folytatja pályafutását. A csurgóiak nem közölték, Krecic hova igazol, de megjegyezték, a játékos nyártól akár a Bajnokok Ligájában is szerepelhet.

A 27 éves jobbátlövő 2020-ban igazolt Csurgóra Koperből, s hamar kulcsembere lett a csapatnak. Teljesítményével a szlovén válogatott szövetségi kapitányának, Uros Zormannak a figyelmét is felkeltette, hiszen ott volt a januári svéd, lengyel közös rendezésű férfi kézilabda-világbajnokságon.

Krecic Csurgón eddig 69 mérkőzésen lépett pályára, s 241 gólt szerzett.

„Természetesen szerettük volna megtartani Gregát, akinek nagy szerepe volt az őszi remeklésünkben. Már az ősz közepén megkezdtük a tárgyalásokat, de a válogatottbeli bemutatkozása „megpecsételte” a sorsunkat, a döntése azonban érthető. Az egyik szemünk természetesen sír, a másik azonban nevet, hiszen egy újabb játékos kerül komoly európai csapatba Csurgóról” – mondta a klub honlapján a Csurgó elnöke, Varga János.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik