Női kézi: a következő lehet Grimsbö utolsó idénye

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.06. 18:03
A jelenleg térdműtétből lábadozó Kari Aalvik Grimsbö továbbra is nehéz szívvel nézi a norvég női kézilabda-válogatott meccseit. A válogatottságot szüneteltető, 34 éves győri kapus elmondta, a következő lehet az utolsó idénye aktív játékosként.

Mint megírtuk, Grimsbö a Bajnokok Ligája megnyerése után tervezett térdműtéten esett át, ugyanis újra ki kellett tisztítani a térdét, amivel már több gondja is akadt az elmúlt években. Ezért is nem szerepelt az elmúlt esztendőben a norvég válogatottban, és csak a Győri ETO-ra koncentrált. Egyelőre bizonytalan, szerepel-e még egyáltalán a jövőben a nemzeti csapatban, azonban bevallotta, nehéz szívvel figyeli kívülről a társai meccseit.Mint megírtuk, Grimsbö a Bajnokok Ligája megnyerése után tervezett térdműtéten esett át, ugyanis újra ki kellett tisztítani a térdét, amivel már több gondja is akadt az elmúlt években. Ezért is nem szerepelt az elmúlt esztendőben a norvég válogatottban, és csak a Győri ETO-ra koncentrált. Egyelőre bizonytalan, szerepel-e még egyáltalán a jövőben a nemzeti csapatban, azonban bevallotta, nehéz szívvel figyeli kívülről a társai meccseit.

Negyedik alkalommal műtötték meg a térdemet. Ez tervezett beavatkozás volt, abban a reményben, hogy jobban tudom használni a jövőben. Ha minden a tervek szerint alakul, készen fogok állni az új szezon kezdetére” – mondta Grimsbö a norvég Tv2-nek.

A következő idény végén lejár a szerződése az ETO-nál, és könnyen lehet, hogy utána befejezi a játékot.

„Igen, most úgy érzem, hogy így lesz, de soha nem lehet tudni. Hogy visszatérek-e a válogatottba? Még nem hoztam meg a végső döntést. Majd ha visszatérek a pályára, foglalkozom a kérdéssel.”

Grimsbőt a jövő évi olimpia még motiválja, és a csapatnak is szüksége lenne rá, akár már a decemberi világbajnokságon, miután Katrine Lunde súlyos sérülést szenvedett a budapesti final fouron.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik