Női kézi BL: Az olimpián kívül tökéletes a karrierem - Tervel

Vágólapra másolva!
2014.05.05. 10:12
A Győri Audi ETO KC 27–21-re legyőzte a montenegrói Buducsnoszt Podgoricát a női kézilabda Bajnokok Ligája budapesti négyes döntőjének fináléjában, így első magyar csapatként megvédte címét a legrangosabb európai kupasorozatban. A mérkőzés után Raphaëlle Tervel, a visszavonulás előtt álló francia világbajnok meghatódottan nyilatkozott az újságíróknak. 

„Csodásan védekeztünk ma, az egész meccs nagyon jól alakult, és végig az ellenőrzésünk alatt tartottuk az összecsapást, nem tudtak lerohanni minket. Ez az este egyszerűen tökéletes volt. Büszkék lehetünk a teljesítményünkre. Szerintem a szezon legjobb meccsét játszottuk. Nagyon forró volt a hangulat, és még a végén is pörögtünk, elképesztően jó volt megélni az utolsó perceket, amikor már tudtuk, hogy ismét bajnokok vagyunk” – mondta Raphaëlle Tervel, aki két szezon alatt két BL-címet nyert a győriekkel, és vasárnap utolsó nemzetközi mérkőzését játszotta. Raphaëlle Tervel, aki két szezon alatt két BL-címet nyert a győriekkel, és vasárnap utolsó nemzetközi mérkőzését játszotta.

„Majdnem tökéletes lett így a karrierem, hiszen csak az olimpiai bajnoki címet hiányolhatom belőle, ugyanakkor a klubkarrieremmel maximális mértékben elégedett lehetek. Megtisztelő, hogy egy ilyen nagy csapatnak tagja lehettem, és örülök, hogy ilyen kiváló társaim vannak. Nagyon jól éreztem magam Magyarországon az elmúlt két évben, pályafutásom egyik legjobb és legsikeresebb szakaszát élem itt meg” – mondta a francia játékos.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik